Ексклюзивы
пятница, 19 октября 2012 07:15

Скупники голосів тікали від Андрія Парубія та Максима Полякова на окрузі №200

Автор: фото: Анна Король
 

Народний депутат Андрій Парубій, 41 рік, 13 жовтня відвідав округ №200 з центром у місті Умань. Разом із кандидатом від Об'єднаної опозиції Максимом Поляковим був у трьох селах в кожному районі округу — Велика Севастьянівка Христинівського району, Івахни Монастирищенського та Берестівець Уманського району.

На одній із зустрічей жителі повідомили, що в селі Громи Уманського району укладають договори про роботу псевдоагітатором. За умовами договору, селяни отримували по 150 грн. За це мали б проголосувати за провладного кандидата, а після виборів їм обіцяють заплатити ще. В обмін на гроші кожен має дати копію свого паспорта та ідентифікаційного номера. Парубій і Поляков разом з юристами їдуть у Громи. Близько 15.00 біля сільського будинку культури нікого немає. Двері зачинені зсередини. В сільській раді в цей час є секретар сільради. Вона про скупку голосів говорити відмовляється. Місцеві жителі кажуть, що бачили, як хтось зачинявся у будинку культури.

Після Громів Андрій Парубій та Максим Поляков їдуть у Берестівець. Місцеві зустрічають опозиціонерів букетами з домашніх троянд. Надворі дощ, тому зустріч проводять у будинку культури. У залі напівтемрява. Селяни обурюються, що завклубу не ввімкнула освітлення.

Андрій Парубій розповідає про пенсійну реформу.

— Багатьох людей у селі пенсійна реформа, яку готували люди Януковича, фактично позбавляє можливості взагалі дочекатися пенсії. Люди в селі часто живуть з того, що торгують молоком чи грибами або яблуками. В селі здобути трудовий стаж і запис у трудову книжку надзвичайно складно. В нас питають, чи відмінить Об'єднана опозиція цю пенсійну реформу, якою Янукович просто познущався над пенсіонерами. Ми гарантуємо, що  відмінимо її. І ми презентуємо людям наше бачення пенсійної реформи та обіцяємо, що піднімемо мінімальну пенсію як мінімум на 234 гривні. І зробимо так, щоб пенсія була однаковою для всіх. Незалежно від того чи ти колишній міністр, чи депутат, чи ти селянин, чи працівник на заводі.

Народний депутат просить берестівчан підтримати єдиного кандидата від Об'єднаної опозиції Максима Полякова.

— Максим Поляков представляє сьогодні інтереси нашої великої команди. І Тимошенко, і Луценка, і Гриценка, і Яценюка, всієї тієї команди, яка іде у Верховну Раду України для того, щоб добитися змін. Інші кандидати, власне ці самовисуванці чи від Партії регіонів, витрачають величезний фінансовий ресурс, щоб забрати перемогу в нашого кандидата. Ми маємо багато фактів підкупу виборців і по всій Україні, і тут, по 200-му окрузі. Коли ми обирали кандидатів у Верховну Раду, ми почули побажання від людей. По всій Україні нас питали, де молоді люди, молоді обличчя. Ті самі люди сидять у парламенті по 10-15 років. Дуже важливо привести в парламент молодих, активних, дієвих політиків на місцях. Не парашутистів, які приїздять сюди, як Яценко, і не мають жодного відношення до цього округу, а тих людей, які звідси родом, які тут виросли, де їхні батьки, які зможуть відстоювати інтереси цього округу. Максим якраз є такою людиною — молодим, енергійним, активним політиком. Такі дуже потрібні в парламенті. Це людина, яка, працюючи тут, в Умані, депутатом місцевої ради, продемонструвала, що його неможливо ні купити, ні залякати. Підтримайте його на виборах. Я впевнений, що об'єднавшись, згуртувавшись навколо нього, ми зможемо здобути перемогу.

Після зустрічі селяни довго не відпускають Андрія Парубія. Спілкуються надворі під дощем близько півгодини.

Сейчас вы читаете новость «Скупники голосів тікали від Андрія Парубія та Максима Полякова на окрузі №200». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

11

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть