Ексклюзивы
понедельник, 16 сентября 2013 05:30

Завдяки лікуванню судини працюють краще

28-річну Ірину Леоненко з Цюрупинська на Херсонщині лікують у Клініці інноваційних технологій Уляни Лущик.

— До 3 років була нормальна дитина, — каже батько, 73-річний Павло Леоненко. Чекає на доньку з процедур. — Гралася біля залізниці, аж тут відкілясь поїзд. Засигналив, донька з переляку вдарилася головою об рейку. Ми з дружиною пильнували, але не встигли. Усе сталося за мить. Іра пролежала в комі 17 днів, рятували її найкращі лікарі Херсонщини.

Коли одужала, почала відставати у розвитку.

— Раніше була розумна, багато говорила, — продовжує Павло. — У дитсадку за перші дні вивчила, де чиї капці. А тут хоче сказати, а не може. У голові щось порушилося. Дружина так переживала, що і в неї почалися проблеми з головою. Днями сиділа і ні з ким не розмовляла. Кілька років тому померла. Усе виховання дочки на мені було.

Удома з Іриною займалися вчителі. Навчали читати й писати. Тоді її віддали в інтернат.

— Як забрав звідти, зрозумів, що треба далі лікувати, — зітхає. — Бо як вона житиме, коли помру?

Іра виконує всю хатню роботу. Любить чистити картоплю.

— Попрошу сходити в магазин, то піде. У вікно визираю, бо з годину може на одному місці простояти. Робить усе, якщо попросити. Сама не здогадається.

Про Клініку Уляни Лущик Петро дізнався від сусідів.

— Я все хазяйство продав, привіз доньку сюди лікуватися. Був вражений. Усі лікарі — ентузіасти, працюють допізна. До кожного свій підхід, від складних хворих не відмовляються. З Ірою психолог займається, щоб сама могла у світі орієнтуватися. Уколи роблять. Уже в перші дні дочка стала веселіша, жвавіше реагує на прохання.

Психолог і логопед працюють з Іриною щоранку. Заняття починають відразу після ін'єкцій. Вони підживлюють мозок. Пацієнтка засвоює інформацію удвічі краще.

Лікарі Клініки Уляни Лущик кажуть, що від стану судин залежить здоров'я всього організму. Кровообіг у мозку Ірини завдяки лікуванню покращився. Згодом вона зможе всюди орієнтуватися без сторонньої допомоги.

Судини пацієнтки регулярно перевіряють приладом, який розробили в клініці. Він дає змогу найдетальніше дослідити кровоносну систему. Визначає найменші зміни і прогнозує ризики для здоров'я.

 

Клініка Уляни Лущик

Тел.: (044) 467 63 89, (095) 068 30 74, робочі дні: пн-пт, 8.30-17.30

www.inno-health.com.ua

Сейчас вы читаете новость «Завдяки лікуванню судини працюють краще». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть