Ексклюзивы
четверг, 17 марта 2011 12:53

"Сьомін підставив Алієва"

Про перспективи Алієва у київському "Динамо" говоримо з колишнім захисником московського "Спартака" та збірної СРСР Олександром Бубновим, 55 років.

Як ви оцінюєте рік Алієва у московському "Локомотиві"?

- Посередньо. Не дивлюся його статистичні показники - для мене вони майже нічого не важать. Алієв - не системотворчий гравець. Йому було дискомфортно навіть у такому слабкому клубі, яким був минулого сезону "Локомотив". Об'єднати команду на полі, запалити її ідеєю гри, на відміну від того ж Лоськова, Алієв не зміг. Не бачу аргументів на користь того, щоб у нього вийшло це в "Динамо".

Для нинішнього футболу "Динамо" у Алієва не вистачить атлетизму

Тут є ще один момент. У перший прихід до "Динамо" Сьомін грав обережно, від оборони, без ризику та флангів. Тепер надійність оборони нікуди не поділася, зате в атаці додалося агресії, знайшли собі застосування крайні гравці - Ярмоленко та Гусєв. У футболі "Динамо" 2008/09 років Алієв почувався неначе риба у воді, але для нинішнього у нього просто не вистачить атлетизму, фізичної готовності.

Чому ж тоді київський клуб повернув футболіста?

- Дуже просто. Алієва підставив Сьомін. Він покликав гравця до Москви, до абсолютно безнадійної команди. І знав про це. Залишати Алієва у "Локомотиві", самому чкурнувши після цього до Києва, для Сьоміна було б неетично. Тому тренер зробив усе, щоб "Динамо" знову купило Алієва, а Суркіс пішов на додаткові витрати.

Сейчас вы читаете новость «"Сьомін підставив Алієва"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть