четвер, 17 березня 2011 12:53

"Сьомін підставив Алієва"

Про перспективи Алієва у київському "Динамо" говоримо з колишнім захисником московського "Спартака" та збірної СРСР Олександром Бубновим, 55 років.

Як ви оцінюєте рік Алієва у московському "Локомотиві"?

- Посередньо. Не дивлюся його статистичні показники - для мене вони майже нічого не важать. Алієв - не системотворчий гравець. Йому було дискомфортно навіть у такому слабкому клубі, яким був минулого сезону "Локомотив". Об'єднати команду на полі, запалити її ідеєю гри, на відміну від того ж Лоськова, Алієв не зміг. Не бачу аргументів на користь того, щоб у нього вийшло це в "Динамо".

Для нинішнього футболу "Динамо" у Алієва не вистачить атлетизму

Тут є ще один момент. У перший прихід до "Динамо" Сьомін грав обережно, від оборони, без ризику та флангів. Тепер надійність оборони нікуди не поділася, зате в атаці додалося агресії, знайшли собі застосування крайні гравці - Ярмоленко та Гусєв. У футболі "Динамо" 2008/09 років Алієв почувався неначе риба у воді, але для нинішнього у нього просто не вистачить атлетизму, фізичної готовності.

Чому ж тоді київський клуб повернув футболіста?

- Дуже просто. Алієва підставив Сьомін. Він покликав гравця до Москви, до абсолютно безнадійної команди. І знав про це. Залишати Алієва у "Локомотиві", самому чкурнувши після цього до Києва, для Сьоміна було б неетично. Тому тренер зробив усе, щоб "Динамо" знову купило Алієва, а Суркіс пішов на додаткові витрати.

Зараз ви читаєте новину «"Сьомін підставив Алієва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути