Ексклюзивы
четверг, 26 августа 2010 10:02

Який рингтон стоїть на вашому мобільному?

На вокзалі Харбурґ неподалік німецького міста Гамбург поліцейські затримали 54-річного чоловіка, у якого замість мелодії дзвінка на мобільну телефоні був запис виступу Гітлера. Нацистські заклики й символіка в країні заборонені, тому мобільник вилучили, а чоловікові загрожує штраф.

Ми запитали в українців: який рингтон стоїть на вашому мобільному телефоні?

"Зараз у мене стандартна мелодія, бо обпікся одного разу. Поставив на бізнес-партнера слова з мультфільму про Масяню. Вийшов із офісу, а телефон забув на столі. Повернувся за ним, а партнер якраз сидить в офісі й набирає мене. А там протяжно - "Какая наглая и противная рожа звонит".

Олександр КОЛОС, 35 років, підприємець, Київ

"П'ять років на Siemens'і М75 на будильнику стояв Imago - Catharsis. Дуже бадьора пісенька, з жорстким вступом. Вона мене одразу приводила в тонус. На віп-дзвінках стояла група ДДТ, пісня "Просвистела". Бо такі дзвінки - завжди важливі, термінові. Ну і, звичайно ж, на СМС - звук із антивіруса Касперського, коли вищить свиня. Якось у поїзді не було покриття довго, а потім з'явилося. І почали приходити есемески. Мобільний хвилин зо 2 просто розривався. Після того як усе скінчилося, дівчина, яка їхала на полиці навпроти, прокинулася і сказала: "Спасибі. А то я вже думала, що знову з коханим на сіннику в свинарнику".

Дмитро КУЛІШ, 30 років, трейдер на валютному ринку Forex , Київ

"Як правило, ставлю на людей мелодію, що з ними асоціюється. Часто беру трек, який подобається й ріжу його на шматки спеціально під мобілку. Наприклад, мелодія з фільму Бумер "Нікого не шкода" стоїть на людей, яких вважаю поганими. Дуже цікаво й корисно подзвонити на телефон того, з ким ти поруч, і почути, яка на тебе стоїть мелодія. Колись поставив на колишню дівчину пісню групи "Річ Біч", а вона почула. Одразу ображено запитала невже я її вважаю сукою".

Олександр МІНЗАК, 31 рік, системний адміністратор, Запоріжжя

"На дружину певний час ставив пісеньку риби-пили з "Блакитного цуценяти". А один мій начальник дуже усміхався, коли зателефонував мені і зайшов до мене в кабінет, а на дзвінку грав "ГрСссМейстер" пісню "У мене є робота, і я буду робити її добре".

Ігор ГУР'ЄВ, 32 роки, фотограф, Запоріжжя

"Саундтрек із французького фільму "Амелі". Він нагадує мені про колишню дівчину. Ця ж музика стояла на її телефоні. Ми розлучилися два з половиною роки тому, але залишилися друзями. Зараз у нас чудові стосунки. Приємно згадувати про все добре, що було між нами".

Денис БИКАНОВ, 37 років, програміст, Харків

"Зараз на телефоні стоїть мелодія російської рок-групи "Арія". Ще з молодості від них фанатію. Люди часто просять не відповідати подовше, щоб послухати пісню".

Євгенія МЕДВЕДЄВА, 47 років, секретар, Київ

"У мене стоїть стандартний. Але завжди усміхаюся, коли в дітей на телефонах гавкають собаки, нявкають коти, кукурікають півні або вода переливається з однієї склянки в іншу".

Володимир ГРАБОВЕНСЬКИЙ, 25 років, фінансовий менеджер, Львів

"На дружину поставив уривок із пісні зайця із мультфільму "Ну, постривай". Там він фальшиво й забуваючи слова тягне "О соле! О соле міо! Сте… нфрант а те, сте нфрант а те!" Дружина проти, а мені подобається. Вона інколи теж говорить таким писклявим голосом і часто викручується, як той заєць".

Іван ГАТНЕР, 23 роки, військовий, Ужгород

Сейчас вы читаете новость «Який рингтон стоїть на вашому мобільному?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть