Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 10:02

Який рингтон стоїть на вашому мобільному?

На вокзалі Харбурґ неподалік німецького міста Гамбург поліцейські затримали 54-річного чоловіка, у якого замість мелодії дзвінка на мобільну телефоні був запис виступу Гітлера. Нацистські заклики й символіка в країні заборонені, тому мобільник вилучили, а чоловікові загрожує штраф.

Ми запитали в українців: який рингтон стоїть на вашому мобільному телефоні?

"Зараз у мене стандартна мелодія, бо обпікся одного разу. Поставив на бізнес-партнера слова з мультфільму про Масяню. Вийшов із офісу, а телефон забув на столі. Повернувся за ним, а партнер якраз сидить в офісі й набирає мене. А там протяжно - "Какая наглая и противная рожа звонит".

Олександр КОЛОС, 35 років, підприємець, Київ

"П'ять років на Siemens'і М75 на будильнику стояв Imago - Catharsis. Дуже бадьора пісенька, з жорстким вступом. Вона мене одразу приводила в тонус. На віп-дзвінках стояла група ДДТ, пісня "Просвистела". Бо такі дзвінки - завжди важливі, термінові. Ну і, звичайно ж, на СМС - звук із антивіруса Касперського, коли вищить свиня. Якось у поїзді не було покриття довго, а потім з'явилося. І почали приходити есемески. Мобільний хвилин зо 2 просто розривався. Після того як усе скінчилося, дівчина, яка їхала на полиці навпроти, прокинулася і сказала: "Спасибі. А то я вже думала, що знову з коханим на сіннику в свинарнику".

Дмитро КУЛІШ, 30 років, трейдер на валютному ринку Forex , Київ

"Як правило, ставлю на людей мелодію, що з ними асоціюється. Часто беру трек, який подобається й ріжу його на шматки спеціально під мобілку. Наприклад, мелодія з фільму Бумер "Нікого не шкода" стоїть на людей, яких вважаю поганими. Дуже цікаво й корисно подзвонити на телефон того, з ким ти поруч, і почути, яка на тебе стоїть мелодія. Колись поставив на колишню дівчину пісню групи "Річ Біч", а вона почула. Одразу ображено запитала невже я її вважаю сукою".

Олександр МІНЗАК, 31 рік, системний адміністратор, Запоріжжя

"На дружину певний час ставив пісеньку риби-пили з "Блакитного цуценяти". А один мій начальник дуже усміхався, коли зателефонував мені і зайшов до мене в кабінет, а на дзвінку грав "ГрСссМейстер" пісню "У мене є робота, і я буду робити її добре".

Ігор ГУР'ЄВ, 32 роки, фотограф, Запоріжжя

"Саундтрек із французького фільму "Амелі". Він нагадує мені про колишню дівчину. Ця ж музика стояла на її телефоні. Ми розлучилися два з половиною роки тому, але залишилися друзями. Зараз у нас чудові стосунки. Приємно згадувати про все добре, що було між нами".

Денис БИКАНОВ, 37 років, програміст, Харків

"Зараз на телефоні стоїть мелодія російської рок-групи "Арія". Ще з молодості від них фанатію. Люди часто просять не відповідати подовше, щоб послухати пісню".

Євгенія МЕДВЕДЄВА, 47 років, секретар, Київ

"У мене стоїть стандартний. Але завжди усміхаюся, коли в дітей на телефонах гавкають собаки, нявкають коти, кукурікають півні або вода переливається з однієї склянки в іншу".

Володимир ГРАБОВЕНСЬКИЙ, 25 років, фінансовий менеджер, Львів

"На дружину поставив уривок із пісні зайця із мультфільму "Ну, постривай". Там він фальшиво й забуваючи слова тягне "О соле! О соле міо! Сте… нфрант а те, сте нфрант а те!" Дружина проти, а мені подобається. Вона інколи теж говорить таким писклявим голосом і часто викручується, як той заєць".

Іван ГАТНЕР, 23 роки, військовий, Ужгород

Зараз ви читаєте новину «Який рингтон стоїть на вашому мобільному?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути