середа, 29 березня 2017 00:17

Назвали п'ятірку найдешевших квартир

Назвали п'ятірку найдешевших квартир
Назвали п'ятірку найдешевших квартир / Фото: Рідний Київ

До п'ятріки найдешевших квартир на вторинному ринку житла в Києві ввійшли дво- і три-кімнатні помешкання. Про найбільш вигідні варіанти для купівлі житла Gazeta.ua розповіли фахівці аналітичного центру Krysha.ua.

18 тис. доларів

Таку ціну хочуть за однокімнатну квартиру в Дарницькому районі Києва. Помешкання на 23 квадртаних метри продають терміново. Цим пояснюють невисоку ціну за "гостинку".

20 тис. доларів

За однокімнатну квартиру на 24 "квадрати" у Дніпровському районі столиці просять 20 тис. доларів. Продавці готові йти на поступки. Квартира з євроремонтом, новою сантехнікою, металопластиковими вікнами та меблями і побутовою технікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які квартири найбільше подешевшали

20 тис. доларів

За такі гроші готові продати "гостинку" на 29 квадратних метрів на вулиці Зодчих. Квартира з балконом і суміщеним санвузлом.

26 тис. доларів

Таку ціну просять за двокімнатне помешкання на 42 "квадрата" неподалік від станції метро Дарниця і Лівобережна. Кімнати суміжні.

27,9 тис. доларів

Серед найдешевших квартир знайшлася трикімнатна. 27900 доларів просять за квартиру на 45 "квадратів" у Шевченківському районі. Є балкон, але квартира потребує ремонту, уточнюють автори оголошення.

"Зараз в Україні зручний час для покупки житла на вторинному ринку. Курс гривні стабілізувався. З'являються звабливі пропозиції", - підсумовує керівник проекту Krysha.ua Володимир Богорада.

Ринок нерухомості падає, а ставки по іпотеці зростають. Торік середні ставки по кредитам на житло в Україні повернулися до 22-23% річних.

Зараз ви читаєте новину «Назвали п'ятірку найдешевших квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути