Ексклюзиви
середа, 09 серпня 2017 15:53

За блокування будівництва на Потєхіна платять від 200 до 1000 гривень в день - "активіст"

За блокування будівництва на Потєхіна платять від 200 до 1000 гривень в день - "активіст"
500 гривень коштує, якщо підеш під КАМАЗ, 400 гривень коштує спілкування з пресою, 150-200 гривень - це якщо походити туди-сюди по пішоходу. Фото: СтройОбзор

"Активісти" заробляють від 200 до 1000 гривень в день на блокуванні будівництва в Голосіївському районі столиці. Відповідне відео, в якому розповідається про розцінки на мітинги, опублікувала журналіст Олеся Буценко, повідомляє "Обозреватель".

На відео чоловік розповідає, як він за гроші допомагає активістам блокувати будівельні роботи.

"500 гривень за те, що ти кидаєшся на КАМАЗ і блокуєш забудову? Це реальні розцінки псевдо-активістів за роботу на різних забудовах в столиці? У мене є таке відео - чоловік (звичайно ж зі зміненим голосом і знятий зі спини) розповідає, як він заробляє на блокуванні будівництв в Києві", - написала Буценко.

"Активіст" на відео каже, що замовники мітингів під Верховною Радою і під будівельними парканами часто одні і ті ж люди.

"У мене є своя команда. Я працюю так вже 5 років. Біля будівництва на Потєхіна допомагаємо активістам. За цінами - 500 гривень коштує, якщо підеш під КАМАЗ. 400 гривень коштує спілкування з пресою. 150-200 гривень - це якщо походити туди сюди по пішоходу. 400 гривень - ламання паркану. Якщо ти красиво стрибнеш на техніку і "активісти" знімуть це на відео, то вони додатково платять 1000 гривень", - говорить він.

Він також зазначає, що на Потєхіна працювати стало складно - місцеві домовилися з забудовником і підписали меморандум.

"Політикам там нічого не дісталося, вони продовжують блокувати будівництво", - зазначив чоловік на відео.

"Такі "визнання" в черговий раз доводять, що коли бачиш конфлікт - треба не просто вірити "активістам" - борцям за справедливість, а детально перевіряти всю інформацію!", - зазначила у себе на сторінці Буценко.

Як повідомлялося раніше, в Голосіївському районі Києва активісти ледь не побилися з місцевими жителями через будівництво.

Зараз ви читаєте новину «За блокування будівництва на Потєхіна платять від 200 до 1000 гривень в день - "активіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути