пʼятниця, 04 червня 2010 08:16

Троє депутаток народять у серпні

 

Нардеп від блоку НУ-НС 28 річна Леся Оробець на сьомому місяці вагітності. Народжуватиме у серпні у приватній столичній клініці "Ісіда". Пологи в ній коштують від 50 тис. грн. 2008-го там народжувала старшу доньку Софію.

— Знову робитимуть кесарів розтин, — каже. — Хто народиться, не знаю. Навіть УЗІ не робила. Маю кілька варіантів імен і для дівчинки, і для хлопчика. Але "світити" не хочу — боюся наврочити.

Оробець досі ходить на засідання парламенту. Часто відвідує світські вечірки, модні покази і їздить регіонами. У середу була у Вінниці на святкуванні 200-річчя з дня народження хірурга Миколи Пирогова.

Олександр Омельчук, чоловік Лесі Оробець, був присутній на перших пологах. До 2008 року він працював в інвестиціному банку "Конкорд Капітал". Потім пішов звідти і заснував власну фінустанову "Фенікс Кепітал".

У серпні ще двоє депутаток стануть мамами — "регіоналки" Олена Бондаренко та Ірина Горіна. Перша народжуватиме в одному з державних пологових будинків. Потім на півроку візьме декретну відпустку. Горіна планує вийти на роботу у вересні. Дитину глядітиме няня та свекруха.

Зараз ви читаєте новину «Троє депутаток народять у серпні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути