четвер, 24 червня 2010 05:15

Онуки Симоненка старші за його двох останніх дітей

Автор: фото: www.tabloid.pravda.com.ua
  Оксана Ващенко з чоловіком Петром Симоненком 7 грудня 2009 року в столичній філармонії. Прийшли на концерт ”Віртуозів Москви”
Оксана Ващенко з чоловіком Петром Симоненком 7 грудня 2009 року в столичній філармонії. Прийшли на концерт ”Віртуозів Москви”

Лідер Компартії 57-річний Петро Симоненко вчетверте став батьком. 22 червня його дружина Оксана Ващенко, 32 роки, народила сина. Пологи пройшли успішно. Дитина з"явилася на світ рівно за дев"ять місяців після того, як подружжя справило весілля.

— Я через 3 години після того, як вона народила, був у неї. Кожен хвилюється, щоб дитина народилася нормальною, — розповідає Петро Миколайович. — Я їй подякую за те, що вона зробила такий подарунок і мені, і моїй сім"ї. Назвали сина Іваном, бо це дуже сильне, красиве ім"я. Коли Ксюша запропонувала, я погодився.

Іван Симоненко з"явився на світ у приватній клініці "Ісіда". Пологи тут коштують 51 тис. грн. У цій самій клініці торік 22 січня Оксана Ващенко народжувала первістка — дочку Марію. За чутками, їй зробили укол, який полегшує пологи. Коштує він до $1 тис.

— Ксюша сама визначала клініку, — каже Петро Симоненко. — Я з нею погодився, тому що для дитини повинні бути створені всі умови.

— У цій клініці немає ніякого гламуру чи мажорства. Просто гарантована якість, — ділиться враженнями про "Ісіду" жінка, яка тут народжувала два роки тому. — Заплатив і думаєш тільки про пологи, а не те, як дати санітарці 20 гривень чи коробку цукерок. Тут зібрали кращих спеціалістів. Лікар постійно на зв"язку, аналізи беруть швидко і безболісно. Ти знаєш, що поруч не лежить жінка з гепатитом чи СНІДом. Сюди приїжджають народжувати з Ірландії та Голландії.

Назвали сина Іваном. Ксюша запропонувала, я погодився

У пакет послуг клініки входять нагляд за вагітністю, усі необхідні аналізи, довідки, ліки, перебування сім діб в стаціонарі. В "Ісіді" народжували нардепи Наталія Королевська, Ірина Бережна, Леся Оробець, співачки Віра Брежнєва та Анна Сєдакова.

Центральний апарат партії офіційно вітати Симоненка не буде, говорить лідер кримських комуністів 62-річний Леонід Грач:

— Але на коляску скинемося.

— У мене телефон не замовкав до дванадцятої ночі, — хвалиться Петро Симоненко. — Друзі поздоровляли. Раділи разом зі мною.


Онуки Симоненка старші за його двох останніх дітей


Від першого шлюбу у Петра Симоненка є двоє синів. 36-річний Андрій тиждень тому очолив Державне агентство з інвестицій та розвитку. Він — банкір, одружений з донькою Катерини Ващук, народної депутатки від Блоку Литвина.

Другий син — Костянтин, 33 роки, за фахом хірург.

Із першою дружиною Світланою лідер комуністів був 36 років. Розлучився після народження позашлюбної доньки Марії торік.

У Симоненка є двоє онуків — 10-річний Володимир і 6-річна Єлизавета.

Зараз ви читаєте новину «Онуки Симоненка старші за його двох останніх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути