середа, 08 серпня 2007 16:59

Лазаренка прийшли послухати "регіонали"

Автор: фото: Людмила ВИТЯЗЬ
  Брат колишнього прем’єр-міністра Павла Лазаренка Іван (ліворуч) у президії з’їзду Блоку Лазаренка, який відбувся 7 серпня 2007 року в Дніпропетровську
Брат колишнього прем’єр-міністра Павла Лазаренка Іван (ліворуч) у президії з’їзду Блоку Лазаренка, який відбувся 7 серпня 2007 року в Дніпропетровську

Позавчора в Дніпропетровську відбувся з"їзд Блоку Лазаренка. До нього входять партії "Громада" та Соціал-демократичний союз. Блок очолив Іван Лазаренко — брат екс-прем"єра Павла Лазаренка, який ув"язнений у США за відмивання грошей.

У залі гостям роздають газети з малюнком, на якому даїшник (екс-прем"єр) керує політиками.

Перед початком з"їзду гості куштують апельсини, п"ють чай та каву. Пізніше по телефону з Каліфорнії до присутніх звертається 54-річний Павло Лазаренко.

— Зараз я збираю документи й готуюся повернутися на Україну, — каже він. — Я абсолютно впевнений, що відбудеться моя реєстрація (як кандидата у депутати в Центрвиборчкомі. — "ГПУ") і повернення на Батьківщину. Для мене зараз це питання номер один.

Ваш лідер — найкращий серед союзників

Півгодини екс-прем"єр розповідає, що на Дніпропетровщині "Громада" — найбільш потужна політична сила. Отже, на парламентських виборах 30 вересня в області партія має набрати найбільше голосів. Павло Іванович каже, що особисто фінансуватиме кампанію. Разом з делегатами погоджує передвиборну програму. Зауважує, що "Громада" ще 1996 року ініціювала скасування депутатської недоторканності, а не "Наша Україна" та БЮТ.

Лазаренко говорить, що блок його імені має всі шанси потрапити до Верховної Ради. Розповідає, як відмовився підтримати три найвпливовіші політичні сили країни, які пропонували йому чотири прохідні місця в передвиборному списку.

Послухати екс-прем"єра прийшли соціал-демократи, комуністи та "регіонали".

— Прийшов поздоровити колег зі з"їздом, — пояснює свою присутність на засіданні голова обласного осередку Партії регіонів 37-річний Олег Царьов. — Вони нас теж підтримували. Ваш лідер — найкращий серед союзників.

Йому аплодують і кричать "Браво!". Наприкінці з"їзду обіцяють назвати першу п"ятірку списку 15 серпня. Тоді відбудуться наступні збори партії. У списку Блоку Лазаренка буде 91 кандидат.

Зараз ви читаєте новину «Лазаренка прийшли послухати "регіонали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути