четвер, 14 червня 2007 19:03

Свекруха допомагає невістці й синові

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Уже 15 років, як я розлучилася з чоловіком, — пише пані Ніна з Полтавщини. — Втратила здоров"я, відчуваю проблеми у різних справах, заздрять на вроду, не можу влаштувати особисте життя".

Шановна пані Ніно, вам зроблено багато свідомих і несвідомих програмних порч на ускладнення життєвої програми, на проблеми у стосунках з протилежною статтю і погіршення здоров"я органів малого тазу, ніг тощо. Вам потрібно відкоригувати біоенергоінформаційну систему. Але ніяка корекція не подарує одночасно й чоловіка, й щастя, й гроші? Хоча після неї ви будете жити за власною програмою (кармою). Це стосується і здоров"я, і життєвих ситуацій.


"Сусіди кажуть, що я не прожила, а промучилась, — ділиться пані Надія з Херсонщини. — Може, й так. Але я себе вважаю щасливою, бо маю двох синів, онуків, живу і Бог дає мені сили. Хоча важко було дуже. Чоловік пив, гуляв, а я терпіла. Дала собі слово витерпіти все, щоб діти мали батька, бо я з двох років сирота. У всьому винила горілку. А воно, мабуть, не все від неї, бо й добрі люди "допомагали". Все стало ще гірше, коли до нас приїхала жити свекруха. Я відчуваю на собі її неприємний погляд, ніби щось тисне на мене".

Пані Надіє, між вами і чоловіком штучна енергетична стіна. Ви давно енергетично розлучені. Крім того, на вас обох зроблено багато порч, які впливають і на стосунки, і на стан здоров"я. Біоенергополе вашого чоловіка свідчить, що в нього молода душа, яка через власні помилки набирає життєвого досвіду. Такі люди не чують інших. Ви — людина розумна й вольова. У вас і чоловіка різні світогляди. А свекруха має біополе санітара-донора, її біоенергетична система "тягне" негативні енергії і, фактично, "чистить" вас із чоловіком. Але порчі не пускають енергії, тому вам здається, ніби на вас тиснуть.

Вже дев"ять років не можу знайти собі пару

"У школі я була відмінницею. Потім навчалася в педінституті, працювала вчителем, — пише пані Марія з Полтавщини. — Мала двох чоловіків. Перший був п"яницею і забіякою. Прожила з ним два роки і довго не могла знайти собі пару. З другим були разом 17 років — пив і гуляв. Вигнала і його. Маю сина, він ніде не працює, бо скрізь виганяють через п"янки. Ось вже дев"ять років не можу знайти собі пару. Писала оголошення — але толку ніякого. Зверталась до екстрасенсів і магів. Отримувала різні відповіді, іноді протилежні. Зі мною вже чотири роки живе моя мати, якій 89 років. Вона така противнюча, що вже не витримую її команд і придирок. Син теж живе у мене і теж дуже вредний. Хочеться кудись утекти, бо я у них за наймичку. Чому у мене таке нещасливе життя?".

Ви, пані Маріє, відпрацьовуєте родове прокляття. Хтось із предків заробляв на алкоголі, тому нащадки страждають через це. А те, що вам дуже важко знайти собі пару, можливо, не так і погано, якщо доля рятує вас від чергового п"яниці.

Хтось із тих, до кого ви зверталися, зробив вам на біополе структуру енергетичного захисту. Але з часом вона почала діяти проти вас. Утримує всі негативні енергії від ваших власних емоцій та думок. Ви ніби плаваєте у цьому резервуарі. Крім того, вам зроблено порчу на відштовхування протилежної статі. А таким ставленням до матері ви подаєте приклад для сина.

Зараз ви читаєте новину «Свекруха допомагає невістці й синові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути