середа, 27 червня 2007 19:34

Порчі роблять не тільки на людей

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Купив собі стареньке авто і в придачу до нього через деякий час — ще один автомобіль тієї ж моделі на запчастини, — пише пан Василь зі Львівщини. — Основна машина майже не їздить, а от "металобрухт", постійно потребуючи незначного ремонту, — на ходу. Коли мені пригнали авто, то сусідка з десяток разів перепитала, чи це я купив машину, і сказала, що, мовляв, такого не може бути. Перше авто я заховав у гаражі, а друге у дворі. Нещодавно приїздив старий власник і сказав, що, можливо, хтось наврочив. Чи може так бути і як цього позбутися?".

Так справді може бути, шановний пане Василю. Порчі робляться не тільки на людину чи іншу істоту, а й на будь-який предмет або річ. Часто із заздрощів роблять порчі на будинки (тоді в їх мешканців не йдуть справи, псується здоров"я), на магазини, кафе (не заходять покупці, відвідувачі). На транспорт, як у вашому випадку. Тоді він часто виходить з ладу, "не слухає" водія, завдає збитків. На вашому автомобілі теж є порча: він перебуває як у сітці, із зав"язаними колесами, кермо на якорі. Окрім того, автомашина ніби заклеєна великими чорними плямами — енергіями від негативних думок та емоцій. Такі плями люди відчувають інтуїтивно. Наприклад, у переповненому громадському транспорті ніхто не займає вільного місця, де до того сиділа хвора людина і залишила там відбиток свого енергетичного стану. Очистити ваш автомобіль від негативів може будь-яка людина, яка знімає порчі та навроки.

Чоловік ненавидить не тільки свою сім"ю, а навіть тварин

"Прожила з чоловіком 24 роки, маю двох дітей. Чоловік — деспот, такий злий, що ненавидить не тільки свою сім"ю, а навіть тварин, — скаржиться читачка з Тернопільщини. — Знахарі кажуть, що в нього вселився нечистий дух. Яка причина, що він такий?".

Часто агресивно себе поводять люди, яким не вистачає енергії життєвої сили. Аура вашого чоловіка має зелений колір. Це означає, що він поповнює свою енергію через спілкування або активну соціальну діяльність. В якийсь момент у його біоенергоінформаційній системі перекрились енергоканали через порчу. І організм почав шукати додаткову енергію. Найпростіше це робити через витягування негативної енергії у позитивних людей — так званих енергетичних донорів. Ними можуть бути і люди, і тварини. Чим більше ваш чоловік викликає на себе вибух негативних думок та емоцій, тим краще себе почуває.


Пані Ганна з Тернопільщини турбується за долю свого сина. "Йому 33 роки, був одруженим, — пише вона в редакцію. — Вісім років тому розлучився, дітей немає. Він високий, гарний, спокійний, не гулящий. А от жінки його чогось не помічають. Я шукала допомоги в різних людей. Всі давали гарантію, що все буде гаразд, а результату ніякого".

Ваш, пані Ганно, син для жінок — як "друг, товариш і брат". Так впливає програмна порча на відштовхування протилежної статі. Її треба зняти, і він буде жити за своєю життєвою програмою. Але про це має турбуватися ваш син особисто.

Зараз ви читаєте новину «Порчі роблять не тільки на людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути