четвер, 03 липня 2008 18:01

"Пан Ющенко нагородив госпадіна Кіркорова"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Вітаю шановану газету для українців! Не скрию, що без журналістів народ ніколи б не знав правди про наше життя в Україні.

В останній час "щирий українець" пан Ющенко нагородив госпадіна Кіркорова званням "Народного артиста України". То, що Кіркоров — артист широкого профілю, відомо цілому світу, але щоб він ще був і артистом України, це вже дивина! Ющенко призабув про те, що Кіркорову можна присвоїти іще звання Героя України! А що, в Україні, я впевнений, знайдеться залізо, щоб вилити зірку Кіркорову.

Загинуло 100 шахтарів на шахті Звягільського — і нічого страшного, як так і повинно бути. На баблі сидять мафіозі, а по центральному телебаченню дають інформацію, щоб народ збирав гриваки на ліки.

Ця Вітренко і той її перший заступник, який мені чомусь нагадує голубого, постійно трублять, що на Західній Україні переслідують росіян, і розказує людям, що у Львові ще є бандерівці. А скільки таких у Верховній Раді різнокаліберних чиновників, які займають високі пости і хочуть зі своїми покаліченими мозгами нас, народ, вчити і вказувати, як нам жити!

Якщо пан Ющенко і надалі буде заважати Юлії Тимошенко працювати, думаю — і так думає багато народу — йому треба йти на іншу роботу, може, в якусь бухгалтерію бухгалтером.

Знаєте, людям так надоїли оці їхні розборки, шляк би їх трафив, що деякі громадяни вже і не бажають дивитися ті новини."


Лист надійшов від Юрія Петранівського з м. Дрогобича Львівської обл.

Зараз ви читаєте новину «"Пан Ющенко нагородив госпадіна Кіркорова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути