пʼятниця, 26 квітня 2019 05:41

Ольга Димчук виграла 500 гривень

Автор: Фото надане Ольгою Димчук
  Ольга Димчук із села Очеретня Криво­озерського району на Миколаївщині передплачує ”Газету по-українськи” п’ять років
Ольга Димчук із села Очеретня Криво­озерського району на Миколаївщині передплачує ”Газету по-українськи” п’ять років

— Про виграш дізналася від своєї племінниці Валі. Вона живе в нашому селі. Колись у "Газеті по-українськи" виграла соковижималку. А це до мене подзвонила: "Тітонько, ми вітаємо вас із перемогою. Ви ще не дивилися газету? Виграли 500 гривень". Гроші отримала на пошті. Не витрачаю. В онуків буде день народження, то роздам, — каже 63-річна Ольга Димчук із села Очеретня Кривоозерського району на Миколаївщині.

"Газету по-українськи" передплачує з 2014 року.

— Я її побачила в своєї сестри Ані, яка старша за мене на 5 років. Почитала, і все сподобалося. Користуюся порадами зі шпальти "Сад-город", готую за рецептами зі сторінки "Їжа". Якщо щось сподобається, вирізаю і зберігаю, — говорить Ольга Миколаївна.

Вона 25 років працювала дояркою.

— Пішла на ферму після 8-го класу. Доїла корів до 1998 року, поки не розвалився колгосп. Потім роботи не було. Лише в жнива варила трактористам їсти. За свій трудовий стаж маю пенсії 1500 гривень. У Пенсійному кажуть, це тому, що у мене була мала зарплата. Так хіба ж я винна, що так мало нараховували? Отримала пенсію, купила упаковку таблеток за 1200. Залишається 300 гривень. Якби не дідова пенсія, то хоч іди з протягнутою рукою під Верховну Раду, — каже Ольга Миколаївна.

Живе з чоловіком 68-річним Миколою Івановичем. Він колишній слюсар. Виховали двох дітей.

— Альона із зятем Сашею живуть під Києвом, працюють в охороні. Син Юра з невісткою Альоною в Южноукраїнську. Він робить слюсарем на атомній станції, а невістка викладає в школі англійську. Маємо двох онуків і внучку. Марина, дочка Альони, закінчила юридичний коледж. Старший онук Роман навчається в 10 класі, а молодший Юра — в першому. Ми з чоловіком господарюємо. У мене є три козочки нубійської породи — Сніжинка, Сєрочка і Зозулька. З молока роблю бринзу, — розповідає Ольга Димчук.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Димчук виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути