вівторок, 15 серпня 2017 05:45

Олег Супруненко був у комі 26 днів

У місті Миргород на Полтавщині попрощалися з депутатом міської ради, "свободівцем" 29-річним Олегом ­Супруненком. 26 днів був у комі після побиття.

12 липня близько першої ночі повертався з арматурного заводу, там під­робляв у нічну зміну слюсарем. За 200 м від хати на нього напали невідомі в масках. Били троє, ще один сидів у машині. Олег отримав травми голови, зламані ребра, пробиті легені. Був на штучному диханні. Помер 7 серпня.

На похорон прийшли сотні людей. Покійного проводжали з батьківської хати, де жив із сім'єю. У нього залишилася дружина Аніка і 1,5-річний син Святослав.

— До нього завжди дзвонили люди: "Олеже Андрійовичу, ви потрібні". І він ішов до людей, — каже під час прощання 57-річна Наталія Лісковець, теща Олега.

Покійний захоплювався ідеєю друку патріотичної символіки на футболках. Розробив графічні малюнки. Планував випускати газету "Свобода-Миргород". На ноутбуці, який забрали нападники, був макет видання.

Зараз ви читаєте новину «Олег Супруненко був у комі 26 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути