пʼятниця, 18 січня 2019 06:06

"Народила двох дітей, співачкою не стала"

Автор: СЕРГІЙ СТАРОСТЕНКО
  Ігор Кондратюк 20 років вів програму ”Караоке на Майдані”. Продюсував співаків – Віталія Козловського, Наталію Валевську, Павла Табакова
Ігор Кондратюк 20 років вів програму ”Караоке на Майдані”. Продюсував співаків – Віталія Козловського, Наталію Валевську, Павла Табакова

— Перші 10 років програми я залишався після зйомок і півгодини роздавав автографи. Зараз їх замінили селфі з зіркою. Якщо люди просять про це, значить, їм потрібно те, що роблю, — каже телеведучий Ігор Кондратюк, 56 років.

17 січня виповнилося 20 років його шоу "Караоке на майдані". Перед зйомками ювілейної програми Кондратюк оголосив про пошук переможниці першої програми Дарини Михайленко. Повідомлення про це розмістив у "Фейсбуку". Жінка знайшлася за 2 год.

— Даша народила двох дітей. Співачкою не стала, — говорить Ігор Васильович. — Долі переможців програм складаються по-різному. У п'ятому сезоні "Шансу" переміг Петро Дмитриченко. Отримав кількість голосів, як ніхто більше у проекті — 250 тисяч. Мав роман з Могилевською. Все було круто. Зараз у нього з дружиною сімейний дитячий садок. З шоу-бізнесом зав'язав, хоча він — один із найталановитіших переможців "Караоке на майдані".

Якось продюсер Тіни Кароль сказав: "Васильович, подивися, яка цікава дівчинка". Я її вибрав співати. Але їй це нічого не дало. Програла обидві спроби в "Караоке на Майдані". Не потрапила у суперпопулярний тоді проект "Шанс". Але того ж року стала учасницею "Нової хвилі" в Юрмалі та виграла спеціальний приз Алли Пугачової — 50 тисяч доларів. Сьогодні — зірка. Так само програла Альоша. Проте стала популярною співачкою.

Національний реєстр рекордів двічі відзначив проект за найтриваліший період в ефірі серед розважально-музичних передач та найдовший термін роботи ведучого Ігоря Кондратюка.

20 січня покажуть останній випуск програми.

— Ми не продовжили кон­тракт з каналом СТБ. По-перше, канал переформатовується. По-друге, щоб взяти 20-річну програму, потрібно, аби вона своїм рейтингом перебивала інші. Ми по кількох комерційних пунктах програємо, — додає Кондратюк.

Зараз ви читаєте новину «"Народила двох дітей, співачкою не стала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути