вівторок, 26 червня 2007 14:32

Микола Якимчук

Чому такий привабливий потяг до влади? А тому, що самі депутати прийняли такий статус нардепа України, що нам, простим смертним, і не снилося: недоторканність, проти якої голосував народ, найвища зарплата, путівки за кордон, найвища пенсія. А за що депутат відповідає? Ні за що. Бачимо по телевізору, як "трудяться" наші обранці: один бігає рядами і натискає кнопки, другий читає, інший дрімає, ходить, в носі ковиряє...

Ці депутати (вони не заслуговують називатися народними) стали не законотворцями, а бізнесменами, тому маємо із 450 депутатів — 300 мільйонерів і мільярдерів. Хіба вони вболівають за долю народу, за долю України?

Соціалісти на чолі з Морозом, Боким, Кравчуком, комуністи на чолі з Симоненком, Мартинюком створили разом із "регіоналами" антинародну коаліцію, яка привела українську державу до кризи. Вони обливають брудом президента, а також славних патріотів Луценка, Тимошенко, інших. І всенародно обраний президент Ющенко змушений видати указ про розпущення ненародної Верховної Ради і проведення дострокових виборів.

За тоталітарного режиму на вибори йшов "блок комуністів і безпартійних". А зараз голосують за партійними списками. І лідери партій, яких наплодилося, забезпечили собі за цим законом довічне депутатство. А чи подумали вони про нас, безпартійних, яких переважна більшість?

На перевиборах закликаю виборців об"єднатися в один блок демократів — і ми переможемо, і відстоїмо свою незалежну державу, і нам будуть вдячні потомки.



Микола Якимчук, інвалід Великої Вітчизняної війни,
смт Глеваха Київської області 
Зараз ви читаєте новину «Микола Якимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути