пʼятниця, 21 червня 2019 05:00

Євген Болотнюк виграв 250 гривень

Автор: Фото надане Євгеном Болотнюком
  Євген Болотнюк із села Івачкове Здолбунівського району на Рівненщині передплачує ”Газету по-українськи” п’ять років
Євген Болотнюк із села Івачкове Здолбунівського району на Рівненщині передплачує ”Газету по-українськи” п’ять років

— Про виграш узнав, коли подзвонили з пошти. Кажуть: "Євген Самуїлович, вам із "Газети по-українськи" прийшло повідомлення". Я здивовано: "Яке? Я там нічого не замовляв", — каже 75-річний Євген Болотнюк із села Івачкове Здолбунівського району на Рівненщині.

Він передплатив "Газету по-українськи" на рік. Відіслав копію квитанції на адресу редакції і виграв 250 грн.

— Гроші витратив на продукти, — розповідає Євген Самуїлович. — "Газету по-українськи" передплачую п'ять років. Уперше її побачив у Рівному на базарі, де купляв пресу. Полистав, бачу — чимало цікавих сторінок. Думаю, дай куплю ще й цю. Сподобалося, що є анекдоти, рубрики "Їжа" і "Сад-город". Новини пишуть правдиво.

Два роки тому Євген Болотнюк поховав дружину.

— Ми з Олею прожили 52 роки, — розповідає. — Вона не місцева. Була на рік молодша за мене. Познайомився з нею до армії, коли поїхав із товаришем до його родичів. Симпатична була дівчина. Чекала мене три роки з армії. Служив я у Грузії. Коли повернувся додому, одружилися. У селі дали нам ділянку під забудову. Оля робила продавцем. А я — водієм на автобазі, а потім у райспоживспілці.

— Коли все розвалилося, влаштувався завгоспом у школу. Робив шість років, поки не вийшов на пенсію. Виховали з Олею сина і дочку. Володя з невісткою Марусею живуть біля мене. Мають двох дочок.

— Дочка Оксана і зять Юра живуть у Здолбунові. Мають сина і доньку. Я все життя люблю рибалити. На пенсії купив собі розкладні вудочки. В нас тут є меліоративні канали. Там водяться короп, карась та краснопірка. Бувало, що і по 20 штук ловив. А це вже два тижні немає кльову. Колись казали: "Іюнь-іюль — на рибу плюнь". Таке "затишшя" завжди буває після нересту, — каже Євген Самуїлович.

Зараз ви читаєте новину «Євген Болотнюк виграв 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути