четвер, 22 травня 2008 18:57

"Душа знахаря вселилася в мого чоловіка"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Нашу сім"ю переслідують невдачі та хвороби, — пише Ольга Петрівна зі Львова. — Дочці вже 28 років, працює, є друзі, але не замужем. Вона періодично їздить у монастир. Монахи моляться за нас, але зла сила над нашою сім"єю така сильна, що її дуже важко відмолити. Допоможіть або підкажіть, куди звернутися".

— На цій сім"ї лежить тінь привороту, — коментує листа київський біоенергетик Наталя Федорчук. — У сім"ї хтось когось приворожував: дружина чоловіка або навпаки. Можливо, цим займався хтось із їхнього роду. Якщо стоїть приворотна тінь, то в сім"ї не буде миру. Їх переслідуватимуть хвороби. Пані Ольга пише, що за них моляться монахи. Але їхня молитва неправильна. Батюшці люди дають записочки, а він на них лише шепче. Проте молитися треба вголос. Батюшка відразу називає багато імен. Але в кожному імені своя атмосфера, життя й матерія. Якщо зібрати все до купи, то допомоги не буде. Раджу молитися вдома самій. Ще зробіть сеанс до цілителя, який лікує молитвами.


"Я вже не молода людина, мені 64 роки, — пише Галина Тимофіївна із Сумської області. — Живемо в селі, маємо невелике хазяйство. Но воно ладом не йде — то дохне, то боліє, ветлікарі не допомагають. Ми звернулися до знахаря. Він сказав, що хтось на Різдво висипав у наш двір кутю, яку недоїли — щоб у нас нічого не водилося. Дав додому води наговірної. Але толку немає. Знахар помер. А мій хазяїн став вспильчивим, запиває. У сім"ях наших дітей теж негаразди".

— Різдво — це свято, коли народжується новий світ природи. У цей день треба готувати насіння до садження. Треба молитися матері-землі та сонцю. Просити, щоби вони дали енергію сили насінню, яке має прорости і принести нам врожай. А сатана придумав інше свято — колядки. "Колядую" означає "калдую".

У хліві варто побризкати вапном

Раджу пані Галині читати молитву перед тим, як садити щось у землю. У хліві варто побризкати вапном, розбавленим із водою, — щоб не хворіли тварини. Ще можна розвезти оцет із водою і побризкати. Щоби корова не хворіла, не давати їй траву осоки. Хоча б раз у тиждень запарювати гречку, щоби не болів живіт. Курям кидайте крейду.

Жінка пише, що її чоловік став неврівноваженим. Я бачу, що в нього вселилася душа померлого знахаря, до якого ви ходили. Тепер чоловік страждає, а чаклун насолоджується. Раджу повести чоловіка до цілителя.


"Моє особисте життя сповнене негараздів, непорозумінь і сварок із чоловіком, — пише Марта Іванівна із міста Коломия Івано-Франківщини. — Я народилась 26.06.1967, можливо, у даті народження закладені деякі неблагополучні факти з мого життя. Чоловік народився 5.08.1963. У шлюбі перебуваємо з 12.11.1998. Усі негаразди тягнуться з самого початку знайомства. Я завагітніла ще до весілля. Чоловік хотів, щоби я зробила аборт. Я відмовилася. Народила сина Романа. У мене є донька від першого шлюбу. Чоловік до неї ставиться негативно. Він досі вважає, що зробив мені велику послугу, коли одружився. Часто по кілька тижнів живе у своїх батьків. До нас приходить рідко. А моя свекруха — недобра і лукава жінка. Вона часто ніби хворіє, тому чоловік сидить біля неї".

— Душа пані Марти світла. Я бачу, як вона сидить біля дуже темного вікна, — водить рукою по листу Наталя Федорчук. — Жінка боїться його відкрити. Раджу молитися на чоловіка або на його фотографію. Якщо чоловік свариться з дітьми, треба відійти убік, закрити очі й читати молитву. Тоді скандал ущухне.

У жінки життя складається так само, як моє, — додає Наталя Миколаївна. — Я бачу в ній дар цілителя. Із її листа йде сильне тепло, воно материнське. Через молитву їй відкриється вікно в космічний світ. Тоді життя зміниться на краще, все в сім"ї налагодиться.

Зараз ви читаєте новину «"Душа знахаря вселилася в мого чоловіка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути