вівторок, 12 червня 2012 07:15

Будинок Вайнхаус продають за три мільйони євро

Автор: фото З САЙТА WWW.zastavki.com
  Британську співачку Емі Вайнхаус знайшли мертвою торік 23 липня у її триповерховому будинку. Причиною смерті стало алкогольне отруєння
Британську співачку Емі Вайнхаус знайшли мертвою торік 23 липня у її триповерховому будинку. Причиною смерті стало алкогольне отруєння

Родичі британської співачки Емі Вайнхаус, яка померла в липні торік, почали ділити її спадщину. На продаж виставили будинок покійної. Його планують продати за 2,7 млн фунтів стерлінгів — 3,3 млн євро.

— Вайнхауси виставили будинок на продаж, бо не мають коштів, щоб утримувати його, — каже адвокат сім'ї. — Емі любила цей будинок, але ніхто з членів її сім'ї не зможе там жити. За цілий рік у ньому жоден із родичів не наважився лишитися на ніч. У домі все асоціюється з Емі.

Співачка померла 23 липня торік у віці 27 років. Судмедекспертиза виявила в її організмі п'ятикратне перевищення норми алкоголю.

Інформацію про продаж будинку на півночі Лондона підтвердив і батько померлої 52-річний Мітч. Він оформив на себе права на творчість доньки. Пише мемуари "Емі, моя донька".

— Емі немає серед живих майже рік, — каже Мітч. — Коли я сиджу у вітальні її дому, мені здається, що вона от-от зайде у двері, принесе з кухні холодного чаю чи пригостить нас своїм десертом. За цей рік без неї я багато переосмислив, змінив роботу, по-іншому подивився на своїх рідних і друзів. Емі для мене назавжди лишиться живою. Мені досі здається, що вона в турне десь за кордоном і скоро повернеться додому.

Особняк має три поверхи, 10 кімнат. Із будинком продають сад.

Зараз ви читаєте новину «Будинок Вайнхаус продають за три мільйони євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути