четвер, 22 лютого 2007 17:25

Біля будинку стоїть чорна смуга негативної енергії

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У грудні 1998 року дорогою до церкви померла моя мати — інсульт. Після цього в мене все пішло шкереберть — як зі здоров"ям, так і по господарству, — пише Павло Павлович зі Львівщини. — За півроку в старшого брата теж стався інсульт, потім у мене. П"ять днів був у реанімації. І пішло-поїхало... То батько хворий (донині), то дочка перехворіє всіма можливими і неможливими болячками, то жінка. Не ведеться і господарство: за п"ять років поміняли п"ять корів. Маємо постійні проблеми зі свинями, кролями та курми. Тепер у мене другий інсульт. Я — інвалід 2-ої групи, тяжко хворий. Ми всі важко працюємо, а гроші йдуть на лікування".

Шановний Павле Павловичу, на все ваше житло і присадибну ділянку зроблена свідома порча з програмою згубити все: матеріальний добробут, здоров"я і життя. У вашої матері було сильне біополе донора-санітара. Тому доки вона жила, всю негативну енергію брала на себе. Як не стало її, ви відчули на собі та на худобі дію цієї енергії.

Вам треба звернутися до священика, щоб освятив будинок із подвір"ям. Із молитвами самим періодично окропляти все свяченою водою, а на стінах будинку церковними свічками поробити хрести. Вам треба шукати людей, які зможуть зняти порчі з кожного члена родини.


"Раніше я не вірила ані в порчі, ані в будь-які наговори, — пише Галина з Волині. — Але так склалося, що тепер я в це повірила. Працюємо з чоловіком багато, але мало маємо з того. Не виходить все, що хочемо зробити. А з чоловіком не можемо порозумітись — то він добрий, а то навпаки".

Пані Галино, і у вас, і у вашого чоловіка є свідомі біоенергетичні впливи. Ваші руки як зв"язані канатом. Це — програма. Вона спрямована на те, аби все, що робиться чи задумано, не мало позитивного результату.

За п"ять років поміняли п"ять корів

Предметні порчі-програми взагалі дуже поширені. Наприклад, столичний хірург із солідним досвідом роботи дивувався, що під час операції руки "не слухають" його. А йому зробили порчу у вигляді рукавичок боксера. Як же з такими руками робити операції?

Киянка Катерина, мати великої родини і гарна хазяйка,  помітила, що її почали дратувати всі члени сім"ї. І сама вона стала вишукувати нагоди для сварок і з"ясування стосунків. А все через те, що їй зробили предметну порчу. Катерина — як собака, на її шиї — прикутий до собачої будки ланцюг. Спричинило "наврок" обрання Катерини головою комісію з перевірки роботи колишнього керівника кооперативного будинку. Тому і зробили програму сварок і непорозумінь у власному домі, щоб жінці було не до перевірок.

"Біля нашого будинку почали знаходити незрозумілі речі, — пише родина з Тернополя. — З"явилися непорозуміння в сім"ї. Протягом двох років усі прибутки йдуть на лікування недуг, які посилюються, та на ремонт автомобіля. Згодом ми придбали нове авто, а проблеми з ним лишились ті самі. Ми вважаємо, що нам пороблено".

Ви правильно вважаєте. Бо всі ті предмети коло вашого будинку несуть енергетичні програми, від яких ви страждаєте. Там стоїть чорна смуга негативної енергії в метр заввишки. Гаситься вона свяченими маком, сіллю та водою. Ті предмети, що ви знаходите, спаліть в одному місці під молитву (молитва на старослов"янській мові енергетично сильніша). Попіл покропіть свяченою водою. А те, що лишиться, викиньте опівночі на перехресті із побажанням тому, хто вам цю біду приніс, забрати собі. І йдіть додому не озираючись. Можна звернутись за порадою і до священика.


Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Біля будинку стоїть чорна смуга негативної енергії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути