неділя, 26 вересня 2021 21:08

Секрети довголіття, повернення ABBA, Зеленський готується до дострокових виборів: 5 блогів тижня

Секрети довголіття, повернення ABBA, Зеленський готується до дострокових виборів: 5 блогів тижня
Оточення Володимира Зеленського переконало його йти на дострокові президентські вибори, впевнений політолог Віктор Таран. Фото: рresident.gov.ua

Gazeta.ua пропонує 5 найпопулярніших блогів цього тижня.

1. Фізична активність запобігає ожирінню, порушенню обміну речовин і зміцнює імунітет. Ходьба - один з найпростіших і найефективніших її видів. Якщо ви хочете бути здоровими і не мати проблем із серцем, то щодня вам необхідно робити мінімум 7 тис. кроків, наголошує дієтологиня Світлана Фус.

2. У кожного з нас є свій ресурс, запас здоров'я. "Палити" ресурси - це не лише про нездорове харчування, а і про рух. У нас завжди є можливість їх збільшити або хоча б сповільнити використання. Тримайте вагу в здорових межах. Їжте просто. Навантажуйте м'язи. Залишайтеся в "молодому" потоці життя. Спіть якісно. Будьте відповідальними за життя когось, хто залежить від вас. Плануйте жити довго, це мобілізує до нових рішень та змін у житті, переконана дієтологиня Оксана Скиталінська.

3. Естрадний квартет "АББА" припинив своє існування 40 років тому. Рішення видавалося геніальним. У той час, коли інші естрадні зірки 1970-х поступово втрачали популярність, старіючи разом із своїми фанатами, шведська четвірка увесь цей час залишалася молодою і красивою. Аж раптом вони вирішили повернутись. На мене це справило гнітюче враження. Навіщо вони це зробили? Як на мене, загадки тут жодної немає – у них просто гроші за 40 років закінчилися, вважає журналіст Микола Несенюк.

4. Оточення президента остаточно переконало Володимира Зеленського найближчі пів року іти на дострокові президентські вибори. А за ними одразу провести дострокові парламентські. Чому? Його рейтинг ризикує найближчим часом почати різке падіння. І за два роки він може не переобратися, зазначає політолог Віктор Таран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Зеленський балотуватиметься вдруге

5. Уявіть гоночну трасу, де держави змагаються в швидкості розвитку, всі мчать вперед, налаштовуючи свої економіки. Україна теж їде, відстаючи від усіх, навіть від своїх сусідів. Наші позиції - повний провал. Сильні стають сильнішими, слабкі - поступово розгубляться, входячи під протекторат сильних. І сила в цьому контексті - це не гроші, а воля. Воля побудувати сильну країну, мати свій план і не танцювати під чужу дудку, брати на себе відповідальність. А ми поки навіть свою стратегію не можемо затвердити, наголошує економіст Анатолій Амелін.

Зараз ви читаєте новину «Секрети довголіття, повернення ABBA, Зеленський готується до дострокових виборів: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути