понеділок, 28 січня 2013 06:00

"Санекс" усуває відходи у мороз

— Узимку з вигрібною ямою клопіт. Асенізаторна машина не завжди хоче їхати: то дорогу замело, то ожеледь. Чистити вручну холодно, — розповідає домогосподарка Світлана Кобрин, 32 роки. Має невеликий будинок у селі Зашків Жовківського району Львівщини.

Експерт одного з львівських гіпермаркетів Тарас Мотрич, 27 років, радить господині препарати "Санекс":

— Тільки цей біопродукт діє взимку. Температура повітря не має значення. Вигрібну яму можете вичистити і в холодну пору. Засипаєте порошок "Санекс". Він розчинить відходи і зменшить їх об'єм. Навесні не буде неприємних запахів. При регулярному використанні "Санекса" сморід не дошкуляє. Про асенізаторну машину можна забути.

Замовляти "Санекс" найкраще на сайті t-klio.dp.ua. З 1 лютого тут починається весняна акція. Реалізатори підсумують кількість та суму замовлень кожного покупця і визначать найкращого в номінації "Зберігаючи чистоту навколо". Переможець отримає подарунки. Його ім'я та фото надрукують у квітневому номері "Газети по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" усуває відходи у мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути