47-річна Ярослава Василькевич зі Львова уже давно колекціонує "рецепти нашвидкуруч". Жінка весь день працює. Коли повертається з роботи, удома чекають чоловік і двоє дітей. Усі люблять щось смачне до чаю.
— Сирні пампушки навчилася готувати у свекрухи, розповідає пані Ярослава.— У неї неперевершені і дріжджові, і сирні.
Для порції пампушок знадобиться півкілограма домашнього сиру, три яйця, склянка (на 250 г) цукру, два стакани борошна, чайна ложка соди й ванілін.
Усі складники добре перемішати, щоб утворилося однорідне тісто. З нього зліпити пампушки і обсмажити в олії. Аби страва була смачнішою і швидкою у приготуванні, тісто краще витискати формочкою (можна стаканом) і всередині робити дірочку. Готові пампушки посипати цукровою пудрою.
Коментарі