Понеділок, 23 червня 2008 16:11

Макарони твердих сортів смажать

Домогосподарка 59-річна Галина Завєдєєва з Вінниці пригощає друзів смаженими макаронами. Для страви бере вермішель або поламані спагеті.

— Головне, щоб макарони були з твердих сортів пшениці, — каже Завєдєєва. — Бо інші скоро розлізуться.

Вермішель кладе у сковорідку із киплячою рафінованою олією, смажить на малому вогні. Часто помішує, аби не пригоріли.

— Коли макарони піджаряться до золотистого кольору, доливаю води, щоб їх покрила, — зауважує жінка. — Добавляю на око дрібно порізану цибулю, бульйон із кубика, кетчуп, сіль і перець.

Усе ретельно перемішує, сковорідку накриває кришкою. Тушкує макарони на середньому вогні до готовності. Якщо потрібно, доливає води.

Готову страву посипають посіченим кропом та петрушкою. Їдять гарячою.

Зараз ви читаєте новину «Макарони твердих сортів смажать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода