четверг, 24 декабря 2009 19:03

Рожевий діамант шукатимуть п"ять днів

 

29 грудня о 17.30 у Центральному парку культури та відпочинку Вінниці запалять головну ялинку міста. На церемонію запросили учасників телепроекту "Україна має талант" Олександра Кварту, Валерія Юрченка, Олену Матюшенко та переможницю проекту "Народна зірка" Уляну Рудакову.

— Кожен з артистів готує невелику новорічну програму, — розповідає Руслан Анфілов, 35 років, начальник відділу у справах сім"ї, молоді та туризму міськради. — Обов"язково покажуть номери, завдяки яким стали відомі. Ми просили їх, щоб у репертуарі було більше запальних мотивів, ніж лірики.

Після гостей виступлять півфіналісти конкурсу "Вінниця має таланти". За них жителі обласного центру голосуватимуть CМС-повідомленнями. Переможців оголосять 14 січня.

30 грудня з 10.00 вінничан у громадському транспорті з Новим роком вітатимуть Діди Морози та Снігуроньки.

— Буде 50 пар Дідів Морозів і Снігуроньок, — говорить Руслан Анфілов.

Буде 50 пар Дідів Морозів і Снігуроньок

Новорічне шоу "Рожева пантера зустрічає Новий рік" розпочнеться 1 січня о 3.00. Буде шоу-програма від місцевих артистів, ігри, конкурси.

2 січня в центральному парку стартує квест-гра "Пошуки діаманта для Рожевої пантери". Рожевий діамант буде подібний до дорогоцінності із фільму "Рожева пантера". Копію для гри замовили в Києві. Її виготовлять зі скла, точного розміру поки що не називають.

Щоб потрапити до фіналу, треба пройти відбірні тури, які відбудуться 2, 5, 8, 10 та 12 січня. У кожному турі змагатимуться до п"яти команд. Фінал проведуть 14 січня під час церемонії закриття головної ялинки.

— Спочатку учасники отримають зашифровану адресу місця, куди мають прямувати, — пояснює Руслан Анатолійович. —  Розгадавши загадку, треба буде знайти наступне завдання і так до кінця маршруту. Хто першим виконає всі завдання, стане переможцем відбіркового туру і вийде до фіналу. До команди обов"язково має входити драйвер, штурман, пошуковик, рольовик, ботанік і капітан. Драйвер має швидко довести команду до місця призначення. Штурман повинен чудово орієнтуватися по місту та вміти користуватися картою. Його завдання — продумати найкоротший шлях до місця призначення. Рольовик має виконувати рольові завдання. Ботанік — це мозковий центр команди, він має зрозуміти логіку організаторів. Капітан вирішуватиме в команді організаційні питання.

Із 7 січня в парку проходитимуть фестивалі борщу та сала, м"яса та картоплі, млинців, бульйону та пампушок. Страви готуватимуть народні колективи міста та області. Скуштувати їх можна безкоштовно.

Щодня до 14 січня в центральному парку проводитимуть ігри, конкурси, дискотеки.

Сейчас вы читаете новость «Рожевий діамант шукатимуть п"ять днів». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть