Ексклюзивы
четверг, 27 ноября 2008 14:48

Польща та Словаччина чекають українців на зимові канікули

Покататися на лижах та сноуборді, познайомитись з архітектурою та історією європейських міст, відірватися від повсякдення та вдихнути чисте повітря гір. Усе це пропонує зимовий відпочинок у Європі.

— Пік попиту на поїздки до Європи припадає на період Різдвяних свят, адже Новий рік наші співвітчизники зазвичай проводять удома, — каже заступник директора туроператора "Олві-Тур" Іоланта Сорока, 39 років. — Найпопулярніші Польща та Словаччина. Власне, люди не обмежуються тільки гірськолижними курортами цих країн. Не спадає попит на екскурсійні тури до Угорщини та Чехії. Будапешт і Прага — гарні й цікаві європейські міста, вони популярні серед наших туристів.

Польщу називають країною костьолів і вважають раєм для туристів. Польські міста — це й готичні костьоли, й феодальні замки, й парки в стилі класицизму.

Словаччина не така багата на історичні пам"ятки, але є чудовим місцем для катання на лижах. Країна з трьох боків оточена горами, а на її гірськолижні курорти їздять навіть жителі альпійських країн.

— Традиційно в період Різдвяних свят з 3-го по 11 січня 2009 року туристичний оператор "Олві-Тур" запрошує до Польщі у Криницю-Здруй охочих активно відпочити та культурно збагатитися, — продовжує Іоланта Сорока. — Вартість туру включає проїзд, проживання, дворазове харчування та Різдвяну вечерю. А цього року є можливість провести свята у Словацьких Татрах та відвідати лазерне шоу в Попраді. Коштує тур 370 євро для дорослого та 350 — для дитини.

Сейчас вы читаете новость «Польща та Словаччина чекають українців на зимові канікули». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть