четвер, 27 листопада 2008 14:48

Польща та Словаччина чекають українців на зимові канікули

Покататися на лижах та сноуборді, познайомитись з архітектурою та історією європейських міст, відірватися від повсякдення та вдихнути чисте повітря гір. Усе це пропонує зимовий відпочинок у Європі.

— Пік попиту на поїздки до Європи припадає на період Різдвяних свят, адже Новий рік наші співвітчизники зазвичай проводять удома, — каже заступник директора туроператора "Олві-Тур" Іоланта Сорока, 39 років. — Найпопулярніші Польща та Словаччина. Власне, люди не обмежуються тільки гірськолижними курортами цих країн. Не спадає попит на екскурсійні тури до Угорщини та Чехії. Будапешт і Прага — гарні й цікаві європейські міста, вони популярні серед наших туристів.

Польщу називають країною костьолів і вважають раєм для туристів. Польські міста — це й готичні костьоли, й феодальні замки, й парки в стилі класицизму.

Словаччина не така багата на історичні пам"ятки, але є чудовим місцем для катання на лижах. Країна з трьох боків оточена горами, а на її гірськолижні курорти їздять навіть жителі альпійських країн.

— Традиційно в період Різдвяних свят з 3-го по 11 січня 2009 року туристичний оператор "Олві-Тур" запрошує до Польщі у Криницю-Здруй охочих активно відпочити та культурно збагатитися, — продовжує Іоланта Сорока. — Вартість туру включає проїзд, проживання, дворазове харчування та Різдвяну вечерю. А цього року є можливість провести свята у Словацьких Татрах та відвідати лазерне шоу в Попраді. Коштує тур 370 євро для дорослого та 350 — для дитини.

Зараз ви читаєте новину «Польща та Словаччина чекають українців на зимові канікули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути