Ексклюзивы
четверг, 30 октября 2008 14:57

Руслана виступить із новими піснями

Руслана виступить із новими піснями

Співачка Руслана Лижичко, 35 років, гастролює світом у підтримку нового альбому "Дика енергія". У нових піснях переплетені етнічні мотиви та ритми сучасного ар-ен-бі. Два треки записала спільно з американцями Ті-Пейном і Місс Елліот. Із Ті-Пейном зняли кліп на пісню "Місяць мрій". Його показують телеканали в Україні та Польщі.

Нещодавно Руслана знімала в Києві кліп до пісні "Вогонь і лід". За сценарієм, колола важкою кувалдою брилу льоду. Під час одного з ударів долоня лівої руки зісковзнула, середній палець потрапив під залізний молот. За годину палець набряк, але співачка продовжила зніматися, одягла рукавички. Під вечір палець почорнів, у лікарні виявили кілька тріщин і наклали гіпс.

— Я знаю, чому це зі мною сталося: я зняла мамин хрестик. Ніколи не знімала, а тут треба було, щоби не порушувати стилістику костюма, — говорить артистка.

2004 року Руслана Лижичко перемогла в музичному конкурсі "Євробачення" із піснею "Дикі танці". Після того однойменний альбом її пісень був виданий у 25 країнах. 97 тижнів лідирувала в 14 хіт-парадах Європи. Вона стала першою в Україні, чиї альбоми видали тиражем 500 тис. примірників. Згодом отримала премію World Music Awards у Лас-Вегасі як артист, який продав найбільшу кількість альбомів у світі. Нині рекламує фарбу для волосся Л"Ореаль.


Кременчук, міський Палац культури, 20 листопада о 19.00. Квитки — 100–180 грн.


Полтава, Палац дозвілля "Листопад", 21 листопада о 19.00. Квитки — 120–180 грн.

Сейчас вы читаете новость «Руслана виступить із новими піснями». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть