Ексклюзивы
четверг, 13 ноября 2008 17:20

"Регіонали" підтримали рішення про збільшення цін на газ

Екс-міністр палива й енергетики в уряді Януковича і депутат від Партії регіонів Юрій Бойко вітає рішення президента підвищити вартість газу для населення.

— Ціни підняти потрібно й необхідно — це було зрозуміло із самого початку, — прокоментував він рішення Національної комісії з регулювання електроенергетики (НКРЕ) про підвищення вартості побутового газу на 35%.

НКРЕ була змушена прийняти це рішення, виконуючи Указ президента. У ньому Віктор Ющенко вимагав значно підвищити ціни на газ, що використовується для підігріву води, опалення та приготування їжі. У свою чергу прем"єр-міністр Юлія Тимошенко вимагала залишити вартість газу для населення на старому рівні.

Оглядачі пов"язують Бойка з так званою групою "РосУкрЕнерго" в Партії регіонів, яку контролює Дмитро Фірташ. Тарас Чорновіл та деякі інші "регіонали"кажуть, що саме ця група сьогодні має монопольний вплив на лідера партії Віктора Януковича.

Сейчас вы читаете новость «"Регіонали" підтримали рішення про збільшення цін на газ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть