Ексклюзивы
вторник, 05 марта 2013 16:37

Яким чином підприємець Олександр Янукович став мільярдером?

 

Віктор Янукович провів прес-конференцію за підсумками трирічної роботи на посаді глави української держави. Президента, зокрема, запитали: яким чином його син підприємець Олександр Янукович так швидко розбагатів, що став мільярдером? "Я ніяких подробиць не знаю, – відповів глава держави. – Знаю, що він звик багато працювати, уміє працювати, створив нормальну команду. Головне, що я від нього вимагаю: усе, що він робить, він повинен робити прозоро, тому що він знаходиться під мікроскопом"

– Батько-прохіндей вихваляє сина-прохіндея. Нічого іншого він і не міг сказати. Українці живуть у авторитарній державі, де ПРО МОРАЛЬ НІХТО НЕ ДУМАЄ. Президент тут робить усе, що хоче. Чорне називає білим, біле – чорним. Нема чого дивуватися. Обрали такого президента – припрошую: "кушайте".

Янукович каже, що такі працьовиті бізнесмени, як його син, платять податки і  створюють робочі місця. Справді, його син – фрагмент капіталістичної системи, що цілком може працювати на добро кожної людини. Якось один поет сказав: "Капиталистических оков совсем не страшен звон, товарищ, если котелком немного варишь". З іншого боку, капіталістична система може працювати і на диявола. І тут уже хто який шлях вибере.

Думка про те, що ОЛЕКСАНДР ЯНУКОВИЧ заробив мільярди винятково своїми талантами, викликає тільки сміх. Він ЗБАГАТИВСЯ ЗАВДЯКИ СВОЄМУ ТАТУСЕВІ. У Олександра справи стрімко пішли вгору, коли його батько став президентом. За освітою син президента – стоматолог. То батькові варто було облаштувати йому стоматологічну клініку. А президент облаштовує для нього пів-України. Добрий тато – на здоров'я. Але що мені до того, що пан президент добрий батько? Він має бути добрий і до всього іншого світу. Поглянеш за вікно і розумієш: ДО ВСЬОГО ІНШОГО, КРІМ СВОЄЇ РОДИНИ, ЯНУКОВИЧ ЗОВСІМ НЕ ДОБРИЙ

Сейчас вы читаете новость «Яким чином підприємець Олександр Янукович став мільярдером?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

4

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть