Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2013 16:37

Яким чином підприємець Олександр Янукович став мільярдером?

  Вадим Скуратівський, 71 рік, публіцист
Вадим Скуратівський, 71 рік, публіцист

Віктор Янукович провів прес-конференцію за підсумками трирічної роботи на посаді глави української держави. Президента, зокрема, запитали: яким чином його син підприємець Олександр Янукович так швидко розбагатів, що став мільярдером? "Я ніяких подробиць не знаю, – відповів глава держави. – Знаю, що він звик багато працювати, уміє працювати, створив нормальну команду. Головне, що я від нього вимагаю: усе, що він робить, він повинен робити прозоро, тому що він знаходиться під мікроскопом"

– Батько-прохіндей вихваляє сина-прохіндея. Нічого іншого він і не міг сказати. Українці живуть у авторитарній державі, де ПРО МОРАЛЬ НІХТО НЕ ДУМАЄ. Президент тут робить усе, що хоче. Чорне називає білим, біле – чорним. Нема чого дивуватися. Обрали такого президента – припрошую: "кушайте".

Янукович каже, що такі працьовиті бізнесмени, як його син, платять податки і  створюють робочі місця. Справді, його син – фрагмент капіталістичної системи, що цілком може працювати на добро кожної людини. Якось один поет сказав: "Капиталистических оков совсем не страшен звон, товарищ, если котелком немного варишь". З іншого боку, капіталістична система може працювати і на диявола. І тут уже хто який шлях вибере.

Думка про те, що ОЛЕКСАНДР ЯНУКОВИЧ заробив мільярди винятково своїми талантами, викликає тільки сміх. Він ЗБАГАТИВСЯ ЗАВДЯКИ СВОЄМУ ТАТУСЕВІ. У Олександра справи стрімко пішли вгору, коли його батько став президентом. За освітою син президента – стоматолог. То батькові варто було облаштувати йому стоматологічну клініку. А президент облаштовує для нього пів-України. Добрий тато – на здоров'я. Але що мені до того, що пан президент добрий батько? Він має бути добрий і до всього іншого світу. Поглянеш за вікно і розумієш: ДО ВСЬОГО ІНШОГО, КРІМ СВОЄЇ РОДИНИ, ЯНУКОВИЧ ЗОВСІМ НЕ ДОБРИЙ

Зараз ви читаєте новину «Яким чином підприємець Олександр Янукович став мільярдером?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути