Ексклюзивы
четверг, 18 декабря 2008 19:03

Серію "антикризових" концертів відкриє "Перкалаба"

Серію "антикризових" концертів відкриє "Перкалаба"

"Криза закінчиться через 80 днів і ночей," — запевняють засновники антикризової кнайпи "Ппц", яка розпочала свою роботу на львівській площі Ринок. Заклад оформлений банками з грошима, на столах лежать купи купюр.

— Нам важко. Але не важче, ніж американцям під час "Великої депресії", німцям по війні, угорцям, яких стріляли пачками 1956-го, чехам, яких давили танками 1968-го, полякам із "Солідарності", котрих душили у 1980-х. Зрештою, справжні проблеми — в Африці. В Європі за кожною кризою приходить весна. Лишилося протриматись вісімдесят днів. Тож головне — не марнувати ночей, — закликає директор закладу Юрій Назарук, 27 років.

Каже, що на відкритті кнайпи "за давнім українським суддівським звичаєм" засіяли мільйон доларів — натякає на резонансну справу судді Ігоря Зварича, у помешканні якого знайшли мільйон.

Після закінчення кризи кнайпа припинить свою роботу

Засновники планують серію "антикризових" концертів. Зокрема 19 грудня о 19.00 тут виступатиме Івано-Франківський гурт "Перкалаба". Колектив запозичив назву у села в Карпатах, виконують етномузику.

— Наша музика нагадує гуцульське весілля. Тільки робитимемо це на сцені і з потужнішою апаратурою, — так характеризує їхній стиль вокаліст Андрій Федотов, 40 років.

Також на цей вечір заплановано перегляд фільму "Усмішка на обличчі, а в очах сльоза". Планується, що після закінчення економічної кризи кнайпа припинить свою роботу.

Сейчас вы читаете новость «Серію "антикризових" концертів відкриє "Перкалаба"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть