Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2008 19:03

Серію "антикризових" концертів відкриє "Перкалаба"

Серію "антикризових" концертів відкриє "Перкалаба"

"Криза закінчиться через 80 днів і ночей," — запевняють засновники антикризової кнайпи "Ппц", яка розпочала свою роботу на львівській площі Ринок. Заклад оформлений банками з грошима, на столах лежать купи купюр.

— Нам важко. Але не важче, ніж американцям під час "Великої депресії", німцям по війні, угорцям, яких стріляли пачками 1956-го, чехам, яких давили танками 1968-го, полякам із "Солідарності", котрих душили у 1980-х. Зрештою, справжні проблеми — в Африці. В Європі за кожною кризою приходить весна. Лишилося протриматись вісімдесят днів. Тож головне — не марнувати ночей, — закликає директор закладу Юрій Назарук, 27 років.

Каже, що на відкритті кнайпи "за давнім українським суддівським звичаєм" засіяли мільйон доларів — натякає на резонансну справу судді Ігоря Зварича, у помешканні якого знайшли мільйон.

Після закінчення кризи кнайпа припинить свою роботу

Засновники планують серію "антикризових" концертів. Зокрема 19 грудня о 19.00 тут виступатиме Івано-Франківський гурт "Перкалаба". Колектив запозичив назву у села в Карпатах, виконують етномузику.

— Наша музика нагадує гуцульське весілля. Тільки робитимемо це на сцені і з потужнішою апаратурою, — так характеризує їхній стиль вокаліст Андрій Федотов, 40 років.

Також на цей вечір заплановано перегляд фільму "Усмішка на обличчі, а в очах сльоза". Планується, що після закінчення економічної кризи кнайпа припинить свою роботу.

Зараз ви читаєте новину «Серію "антикризових" концертів відкриє "Перкалаба"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути