Ексклюзивы
четверг, 13 ноября 2008 18:57

Ганну Станішевську переїхало п"ять автівок

5 листопада в селах Малечковичі й Сокільники Пустомитівського району йшли дві похоронні процесії — ховали 58-річного Володимира Штереба та 46-річну Ганну Станішевську. Обоє загинули на центральній автодорозі у понеділок.

О шостій вечора Володимир Штереба повертався з роботи зі Львова. Він працював водієм на Головпоштампі. Із ним із маршрутного таксі вийшла Галина Несекович. Жінка пішла вперед, перейшла дорогу. Раптом почула гуркіт, обернулася. Володимир лежав посеред дороги під колесами ВАЗу-2108.

У той час із крамниці "Продукти" вийшла прибиральниця Ганна Станішевська й направилася на зупинку, щоб їхати додому в Сокільники. Побачивши скривавленого Штереба, кинулася до нього на допомогу. Раптом жінку переїхала інша автівка. Водій зник із місця пригоди.

— Ще жахливе видовище, — зітхає сусідка Штереба 47-річна Тетяна Демковська. — У Володі ноги та голова розтрощені. Через мертву Ганну машини їхали, не зупинялися. Один крутелик вийшов із джипу, подивився й каже: "Поєхали — не ми убивали". Міліціонери всю вину на одного водія повісили. А для чого їм розслідування проводити, винних шукати?

На місці аварії — кров, розкидані шматки картону. Немає ні пішохідного переходу, ні освітлення. Бракує знаку назви населеного пункту.

— Подивіться, хоч би якийсь бордюр чи "лежачого міліціонера" поставили, — показує працівниця магазину. Жінка нарікає на сільського голову, та не хоче називати своє ім"я. — Невідомо, куди гроші діваються. Село ж наше не бідне. За місяць на тому місці вже третій випадок, коли люди в автокатастрофах гинуть. Раніше тут був цвинтар. Його перенесли, тепер біда за бідою стається.

На похороні Володимира Штереби не було дружини Марії. Вона не встигла повернутися з Греції. Разом вони виховали трьох доньок.

У Ганни Станішевської сиротами залишилися двоє неповнолітніх синів. П"ять років тому вона поховала чоловіка. Він помер через травму, яку отримав в автомобільній аварії.

Тиждень тому у Львові на вул. Зеленій водій невстановленої машини збив Ірину Лавришин, 17 років, першокурсницю Львівського університету ім. Франка й утік з місця пригоди. Дівчина з важкими травмами потрапила у реанімацію лікарні швидкої допомоги.

12 листопада опівдні водій "Фольксваґен Пасат" наїхав на жінку з п"ятимісячним немовлям на руках на перетині вулиць Руської та Підвальної у центрі Львова. Мати переходила дорогу неподалік пішохідного переходу. Від несподіванки вона впустила малюка на бруківку. За декілька хвилин дитину шпиталізували в обласну клінічну лікарню ОХМАТДИТ. У жінки та дитини на ногах синці.

В обласному управлінні ДАІ кажуть, що з початку листопада на дорогах Львівщини сталося 72 дорожньо-транспортні пригоди. В аваріях загинуло 11 людей, 74 особи травмовано.

Сейчас вы читаете новость «Ганну Станішевську переїхало п"ять автівок». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть