Ексклюзивы
среда, 29 февраля 2012 17:28

Записувала коханців у блокнот: нарахувала близько 60 і закинула

42-річна Марина жіночі хвороби вилікувала сексом. Майже щодня міняла партнерів. Працює вчителькою початкових класів в одній із полтавських шкіл.

- У 25 років у мене з'явилася кіста на шийці матки. Лікарі в один голос казали - треба різати. Мамині подруги направили у Харків до знахаря. Дід лікував настоянками з черв'яків. За те брав шалені гроші. Настоянка - гидота рідкісна: пекуча, вонюча і тягуча, як соплі. Пила її двічі на день два тижні. Потім пішла до свого гінеколога, він аж у долоні сплеснув - кіста розсмокталася. Каже: "Марино, якщо не хочеш пити цю гидоту все життя, запам'ятай: жіночі хвороби лікуються сексом". А я тоді з чоловіком розлучалася. Через секс. Він ліз до мене практично кожного дня. Ніколи не питав - хочу я чи ні, приємно, боляче - все по цимбалах.

Вирішила: тепер я отримуватиму задоволення. А мужиків сприйматиму як таблетки. Першим коханцем був батько моїх учениць. Перестеляла лінолеум у класі, потрібен був бітум. А він - начальник будівельної бригади. Повіз мене на дачу, там бітуму вагон заритий. Вкладаємо його в багажник, а він усе жаліється - з жінкою розійшовся, самотній, а в мене такі руки красиві. Думаю, ось моя перша таблетка. Домовилися зустрітися наступного дня у кафе. Побачення закінчилося в ліжку.

Постійна зміна партнерів убиває психіку

Далі знайомилася з коханцями через подруг, бюро знайомств, своїх товаришів рекомендували чоловіки. Перший час вела блокнот, записувала дату зустрічі, який він у ліжку. Нарахувала близько 60 і закинула записи. Найбільше в мене було троє чоловіків в один день. Уранці прокидалася з одним, в обід їду на дачу до другого, а ввечері засинаю з третім.

Ніколи не шукала чоловіка спеціально аби кохатися. Всі потрібні були, аби поремонтувати, привезти, дістати. Не погоджувалася на секс при першій зустрічі. Треба трохи зацікавити чоловіка, переконатися, що він - не трепло.

Під час сексу люблю стогнати, кричати, кусати партнера за плече. Отак розслабилася з одним, він потім зник на місяць. Ледь витягла його у бар. Замовили по бокалу пива, тараньку, випили. Тоді питаю: чого пропав? Каже, ти так кричала, подумав, роблю тобі боляче. Довго не міг повірити, що то від задоволення.

У мене часто закохувалися. Для мужика хороший секс - то вже майже кохання. Сама полюбила бабія. Була шокована, коли знайшла такий же блокнот, який вела колись сама. Писав ім'я жінки, скільки грошей на неї витратив, дату, коли був інтим, і значки - хрестики, кружечки. Що вони означають - не зізнався.

По-жіночому я більше не хворіла. Мала секс практично щодня. З різними чоловіками. То моя найбільша помилка. Не треба було шукати коханців, а знайти одного хорошого мужика і жити з ним. Постійна зміна партнерів убиває психіку. Доходило до того, що я не сприймала чоловіків за людей, тільки як ходяче достоїнство. Тоді закривалася, пила заспокійливі таблетки, зривалася на синові, учнях у школі.

Чоловіки займаються сексом у півтора разу частіше

Секс у рейтингу радості, що 2009 року уклала соціологічна група "Рейтинг", випередив молитву, шопінг, спорт, перемоги улюбленої команди, співи й алкоголь.

Із 2 тис. українців віком від 18 років 3% сказали, що практикують сексом щодня, 20% - кілька разів на тиждень, 13% - кілька разів на місяць, 19% - запевнили, що сексом не займаються, 33% - відмовилися відповідати.

Активніші щодо сексу жителі Півдня та Сходу України.

Чоловіки в 1,5 разу частіше кохаються, ніж жінки. Найактивніша вікова група: 23-37 років. Найрегулярніший секс мають пари, які живуть цивільним шлюбом.

Сейчас вы читаете новость «Записувала коханців у блокнот: нарахувала близько 60 і закинула». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть