Ексклюзивы
четверг, 25 ноября 2010 13:38

Рівень чемпіонату падає

Матч "Динамо" - "Металіст" підтвердив те, що рівень нашого чемпіонату не росте. Навпаки, він падає. Як і гра київського "Динамо". Це не інші підтягнулися до столичного клубу, а він сам опустився.

Динамівці багато бігали, пресингували, діяли самовіддано. Проте суто ігрових навичок, нестандартних дій їм бракувало. М'яч не контролювали, у передачах - суцільний брак.

Виграти могли тільки завдяки судді. Він справедливо призначив пенальті у ворота "Динамо", а 11-метровий на користь киян був вигаданим.

Але й "Металіст", потрапивши під щільний пресинг , знітився. Насамперед, це стосується трьох атакувальних гравців - Клейтона Шав'єра, Девіча й Тайсона. Ніхто з них нічого не показав. У "Динамо" в попередніх матчах було стільки проблем в обороні, що з Харковом вони приділили грі в захисті значно більше уваги. І були успішними в цьому.

"Металісту" за невиразні атаки навряд чи варто дорікати. Відігралися швидко, нічия їх влаштовувала, тому переважну частину зустрічі гості діяли по рахунку. Таке "Динамо" ще обов'язково втратить очки й матиме шанс їх обійти.

На друге місце, крім киян і харків'ян, претендуватиме ще "Дніпро". І це нова інтрига чемпіонату. Раніше за першу позицію боролися дві команди, а тепер за другу - три.

Сейчас вы читаете новость «Рівень чемпіонату падає». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть