Ексклюзивы
четверг, 14 апреля 2011 13:21

"Попрошу Володю взяти моє прізвище"

 

- З роботи щодня повертаюся о другій годині. Першим ділом годую Улянку. Їй 9 місяців. Потім Володя відпускає нас із нею гуляти, сам їсти готує, - розповідає 32-річна сумчанка Наталія Моїсеєнко. - О дев'ятій вечора Уляна зі старшою Поліною засинають, я книжки читаю. Зараз - історичне фентезі "Клинки" Володимира Васильєва.

Кілька хвилин тому Наталя прибігла з лікарні. Там робить ультразвукове дослідження вагітним. Вона п'ять років живе у цивільному шлюбі з 36-річним Володимиром Малєнком. Чоловік зараз не працює. Встановлював вікна, але справа перестала бути прибутковою. Збирається відкрити з товаришем студію звукозапису.

У Володимира від першого шлюбу є 15-річний син. Він живе з матір'ю. У Наталі - 7-річна донька Поліна.

- Володя був гітаристом у рок-групі. Зріст під 190, чорне волосся до пояса. Глянула й думаю: "От мені б такого чоловіка", - згадує Наталя. - Володя тоді був одружений, мав маленького сина. Не міг через це переступити. Хоча ми сподобалися одне одному з першого погляду. Я вийшла заміж за своє шкільне кохання, Поліну народила. Не бачилися з Володею років із чотири. Зустрілися випадково, дуже зраділи одне одному. Потім підвернувся варіант винаймати хорошу трикімнатну квартиру в центрі Сум. Але для однієї сім'ї то було задорого. Почали жити разом: він із своєю сім'єю, я - зі своєю. Чоловікові ніколи не готувала їсти. А про Володю захотіла піклуватися. Свій перший борщ зварила йому - з макаронами. Якось ми посварилися, розійшлися з коханими і залишилися у квартирі вдвох. Народилася Улянка - на 37-му тижні, 2700 грамів ваги. Була схожа на ельфа: волосся, брівки та вії - золоті-золоті.

Півроку тому самотню матір Володимира розбив параліч. Молодята переїхали жити до неї.

- Не поспішаємо розписуватися, бо мала сумний досвід першого шлюбу, - каже Наталя. - Якщо все ж вирішимо це зробити, то попрошу Володю взяти моє прізвище. Його прадід брав прізвище жінки. Думаю, він теж погодиться. Володимир все в мене третю доньку просить. Кажу: "Через два роки поговоримо".

Сейчас вы читаете новость «"Попрошу Володю взяти моє прізвище"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть