Ексклюзивы
четверг, 21 апреля 2011 15:47

Чим більше нап'єшся та наїсися, поки цвіте сакура, тим багатшим буде урожай, а щастя повнішим - вірили японці

Понеділок 25

"Якщо зібрати пластик з усіх Карпат, ця купа буде обернено-пропорційна розміру совісті туристів, які його там залишають", - каже Мишко Адамчак, керівник проекту "Карпатський ПрОТЯГ". Гурти "Фліт", "КораЛЛі" та "Гуцул Каліпсо" виступатимуть проти забруднення Карпат. Концерт відбудеться у дизелі "Івано-Франківськ-Рахів", з якого під час рейсу видно Говерлу. На кожній станції до потягу приєднуватиметься новий гурт.

Концерт "Карпатський ПрОТЯГ"

9.00, Івано-Франківськ, залізничний вокзал, приміський потяг №6405 "Івано-Франківськ- Рахів"

Вівторок 26

"Комбінації в боксі - то чисті шахи. Якщо все розрахуєш - переможеш. Найбільше задоволення - це знати, що задумав супротивник і обережно підвести його до помилки", - каже Володимир Кличко. Старший брат Віталій навчив його грати в шахи у 12 років. Спочатку Володимир постійно програвав. Тепер розходяться внічию.

Фільм Себастьяна Денхардта "Kличко" на фестивалі спортивного кіно Tribeca Film Festival

22.00, Нью-Йорк, кінотеатр AMC Loews Village 7, 66 3rd Avenue, США

Середа 27

"Так наш гідальго у те читання вкинувся, що знай читав, як день, так ніч, од рання до смеркання, і з того недосипу та з того перечиту мозок його до решти висох", - написав іспанський письменник Мігель де Сервантес у романі "Премудрий гідальго Дон Кіхот з Ламанчі". У Національному музеї літератури України книгу читатимуть уголос три дні безперервно. Акція пройде одночасно у 15 країнах Європи до Дня книги. 2002-го твір Сервантеса визнали найкращим романом тисячоліття у світовій літературі.

Читання книги Мігеля де Сервантеса Сааведри "Премудрий гідальго Дон Кіхот з Ламанчі"

10.00, Київ, Національний музей літератури України, вул. Б. Хмельницького, 11

З 10.00 27 квітня до 15.30 29 квітня

Четвер 28

Чим більше нап'єшся та наїсися, поки цвіте сакура, тим багатшим буде урожай, а щастя повнішим - вірили японці. Безкоштовний пивний стіл завдовжки 300 м поставив позаторік в Ужгороді вітчизняний виробник пива. Там у середині квітня зацвітає понад тисяча сакур. Ці дерева ростуть лише в Японії, на Закарпатті та в кількох штатах Америки. У Києві саджанець сакури можна купити за 170 грн. На фестивалі в Ужгороді їх продають за 500.

Фестиваль "Сакура-фест - 2011"

24 квітня - 1 травня, центральні вулиці Ужгорода

П'ятниця 29

100 запрошень на королівське весілля розіслали випадковим адресатам - звичайним британцям. Одне з них отримала 42-річна мешканка Лондона Мег Блекстоун. Каже: "Ледь не знепритомніла від щастя, як побачила лист із запрошенням на весілля принца Вільяма та Кейт Мідлтон. У мене півдня руки тремтіли. Сусіди запропонували за квиток 200 фунтів. Відмовила".

Весілля принца Вільяма та Кейт Мідлтон

11.00 за GMT (британським часом), Лондон, Вестмінстерське Абатство, Дінс Ярд, 20, Велика Британія

Субота 30

"Роками не виходив із квартири, а побував на Північному полюсі, об'їздив усю Африку, у космос злітав, - каже запоріжець Сергій Тараненко. Після армійської контузії він 20 років не встає з ліжка. Став радіолюбителем. - Під час землетрусу у Вірменії телефони, пошта вийшли з ладу, а радіозв'язок працював. У зону лиха вирушили радіолюбителі-добровольці. Я отримував від них новини про ступінь лиха, списки постраждалих. Передавав їх у Червоний Хрест, редакції газет".

Змагання радіолюбителів на "Кубок України LP CW 2011". Вихід на зв'язок - о 14.00

Неділя 1

Над похміллям гостей фестивалю "Флюгери Львова" насміхатиметься рок-гурт "Мертвий Півень". Виступ розпочнуть о десятій ранку. До концерту вже готується шанувальник гурту Степан Мусейчук зі Львова: "Працюю охоронцем у магазині в нічну зміну. Тому у вихідні прокидаюся дуже пізно. Але за день до концерту відпрошуся з роботи".

Концерт-презентація альбому "Радіо Афродита" гурту "Мертвий Півень" на етно-джаз фестивалі "Флюгери Львова"

10.00, Львів, дворик Львівської ратуші, Площа Ринок, 1

Сейчас вы читаете новость «Чим більше нап'єшся та наїсися, поки цвіте сакура, тим багатшим буде урожай, а щастя повнішим - вірили японці». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть