Ексклюзивы
понедельник, 23 января 2006 13:15

Могилевська дожила до статусу члена журі

У середу ввечері у столичному клубі "Арена" зібралися представники телебачення та шоу-бізнесу, щоб поговорити про конкурс "Євробачення". Представили дванадцятьох кандидатів на поїздку до Греції. А також розповіли, як із них обиратимуть головного претендента.

Спершу виступали члени оргкомітету. 35-річна Олена Мозгова, вся у чорному та з великим перснем на лівій руці, повідомила, що надалі фіналісти мешкатимуть у "Зоряному домі" під Києвом. Там із ними працюватимуть психологи, композитори, стилісти, хореографи та вчителі вокалу. А глядачі, які спостерігатимуть за всім цим у телешоу, зможуть проголосувати за улюбленого учасника. Демонструватимуть проект на УТ-1 з 21 січня.

Тим часом, зайнявши столик у темному кутку залу, спілкуємося з Гайтаною, 26 років. На запитання, чому вона тут, співачка знизує плечима: "Цікавлюся".

Покажуть проект на УТ-1 з 21 січня

А коли б ти потрапила на "Євробачення", то, на твою думку, могла б перемогти?

— Знаєш, я думаю, що у мене були б дуже високі шанси! Мені часто кажуть, що я мушу потрапити на "Євробачення". Проте я не люблю конкурсів. Востаннє в пісенних змаганнях брала участь, коли була маленькою. От у конкурсі з настільного тенісу я б позмагалася.

А як тобі те, що посеред невідомих імен опинилася Тіна Кароль?

— Ну то й що? Вона ж гарно співає! Якби в неї голосу не було, а вона б потрапила до "Зоряного дому", це інша справа. А так нам, очевидно, не буде соромно, якщо вона потрапить до Афін.

Минулорічне "Євробачення" сподобалося?

— Ага, мені дуже сподобалися ведучі.

З України тільки ведучі сподобалися?

— Ну, взагалі, так. Маша Єфросініна та діджей Паша затьмарили собою всіх і все...


На сцені саме представляють учасників фіналу. Дванадцятеро майбутніх зірок поводяться невимушено, розповідають про себе. А далі гуртом виконують пісню "Ти — зірка" з неймовірним американським акцентом. У присутніх складається враження, що фіналісти з діаспори.

— Зверни увагу он на ту дівчинку в рожевому, — показує на 17-річну фіналістку Ірину Розенфельд співачка Наталка Могилевська, 30 років, вбрана у картатий піджак та джинси. Вона трохи спізнилася на вечірку. — Знаєш, коли ми їздили по Україні, шукаючи таланти для цього проекту, вона мені дуже сподобалася.

Наталка входить до журі конкурсу "Ти — зірка" й дуже цим пишається:

— Я, по-моєму, вже дожила до статусу, коли можна бути членом журі. А от учасницею "Євробачення" мені бути не хочеться. Адже для цього потрібно цілий рік життя вбити виключно на "Євробачення"! Закрити при цьому всі проекти, перестати знімати кліпи і випускати альбоми. Ну навіщо воно мені?

Учасницею "Євробачення" мені бути не хочеться

Тіна Кароль, якій наступної середи виповниться 21 рік, від шампанського відмовляється.


Як почуваєшся у цьому товаристві? — показую на інших учасників проекту, з якими співачці доведеться жити у "Зоряному домі".

— Прекрасно. Всі вони дуже хороші люди. У кожного свій характер, але мені подобається...

Особисті амбіції не пробиваються? Ти ж, на відміну від них, уже відома співачка.

— Та ні, я не вважаю, що я вже зірка і повинна вимагати особливого ставлення. Коли всі йдуть їсти, то й я з усіма; всі співають — і я з ними, танцюють — я теж. Намагаюся не вирізнятися і не виділятися.

А як стосовно шансів потрапити в Афіни?

— Ну, я не можу сказати, що у мене більше шансів, ніж у інших кандидатів.

Програти боїшся?

— Боюся, але не так щоб дуже, — Тіна поправляє велику яскраво-жовту пов"язку на голові. — Значить, Бог мені щось інше приготував.

Сейчас вы читаете новость «Могилевська дожила до статусу члена журі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть