понеділок, 23 січня 2006 13:15

Могилевська дожила до статусу члена журі

У середу ввечері у столичному клубі "Арена" зібралися представники телебачення та шоу-бізнесу, щоб поговорити про конкурс "Євробачення". Представили дванадцятьох кандидатів на поїздку до Греції. А також розповіли, як із них обиратимуть головного претендента.

Спершу виступали члени оргкомітету. 35-річна Олена Мозгова, вся у чорному та з великим перснем на лівій руці, повідомила, що надалі фіналісти мешкатимуть у "Зоряному домі" під Києвом. Там із ними працюватимуть психологи, композитори, стилісти, хореографи та вчителі вокалу. А глядачі, які спостерігатимуть за всім цим у телешоу, зможуть проголосувати за улюбленого учасника. Демонструватимуть проект на УТ-1 з 21 січня.

Тим часом, зайнявши столик у темному кутку залу, спілкуємося з Гайтаною, 26 років. На запитання, чому вона тут, співачка знизує плечима: "Цікавлюся".

Покажуть проект на УТ-1 з 21 січня

А коли б ти потрапила на "Євробачення", то, на твою думку, могла б перемогти?

— Знаєш, я думаю, що у мене були б дуже високі шанси! Мені часто кажуть, що я мушу потрапити на "Євробачення". Проте я не люблю конкурсів. Востаннє в пісенних змаганнях брала участь, коли була маленькою. От у конкурсі з настільного тенісу я б позмагалася.

А як тобі те, що посеред невідомих імен опинилася Тіна Кароль?

— Ну то й що? Вона ж гарно співає! Якби в неї голосу не було, а вона б потрапила до "Зоряного дому", це інша справа. А так нам, очевидно, не буде соромно, якщо вона потрапить до Афін.

Минулорічне "Євробачення" сподобалося?

— Ага, мені дуже сподобалися ведучі.

З України тільки ведучі сподобалися?

— Ну, взагалі, так. Маша Єфросініна та діджей Паша затьмарили собою всіх і все...


На сцені саме представляють учасників фіналу. Дванадцятеро майбутніх зірок поводяться невимушено, розповідають про себе. А далі гуртом виконують пісню "Ти — зірка" з неймовірним американським акцентом. У присутніх складається враження, що фіналісти з діаспори.

— Зверни увагу он на ту дівчинку в рожевому, — показує на 17-річну фіналістку Ірину Розенфельд співачка Наталка Могилевська, 30 років, вбрана у картатий піджак та джинси. Вона трохи спізнилася на вечірку. — Знаєш, коли ми їздили по Україні, шукаючи таланти для цього проекту, вона мені дуже сподобалася.

Наталка входить до журі конкурсу "Ти — зірка" й дуже цим пишається:

— Я, по-моєму, вже дожила до статусу, коли можна бути членом журі. А от учасницею "Євробачення" мені бути не хочеться. Адже для цього потрібно цілий рік життя вбити виключно на "Євробачення"! Закрити при цьому всі проекти, перестати знімати кліпи і випускати альбоми. Ну навіщо воно мені?

Учасницею "Євробачення" мені бути не хочеться

Тіна Кароль, якій наступної середи виповниться 21 рік, від шампанського відмовляється.


Як почуваєшся у цьому товаристві? — показую на інших учасників проекту, з якими співачці доведеться жити у "Зоряному домі".

— Прекрасно. Всі вони дуже хороші люди. У кожного свій характер, але мені подобається...

Особисті амбіції не пробиваються? Ти ж, на відміну від них, уже відома співачка.

— Та ні, я не вважаю, що я вже зірка і повинна вимагати особливого ставлення. Коли всі йдуть їсти, то й я з усіма; всі співають — і я з ними, танцюють — я теж. Намагаюся не вирізнятися і не виділятися.

А як стосовно шансів потрапити в Афіни?

— Ну, я не можу сказати, що у мене більше шансів, ніж у інших кандидатів.

Програти боїшся?

— Боюся, але не так щоб дуже, — Тіна поправляє велику яскраво-жовту пов"язку на голові. — Значить, Бог мені щось інше приготував.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська дожила до статусу члена журі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути