понеділок, 17 вересня 2018 15:17

Гроші на принцип - пенсіонери витратили усі заощадження на сварку з сусідом
6

$160 тис. витратили сусіди на судову тяганину за шматок землі біля їхніх будинків у місті Мейденхед, Англія. "Справа не в грошах, а в принципах", - вважають вони.

Алан Соден, 85 років, подав до суду на своїх сусідів Реймонда, 74 роки, і Аннет, 73 роки, Тіммінс. Чоловік поскаржився, що сусіди паркують свою машину перед самісінькими його воротами. Вони закривають йому вхід до садка, пише Metro.

Першого разу чоловік попросив їх прийняти своє авто ще 2015-го. "Будь ласка, не блокуйте мої ворота. Я не хочу подряпати вашу машину своїм велосипедом", - написав він записку і прикріпив на сусідський автомобіль.

Пара з сусіднього будинку прохання не виконала. Вони сказали, що 76-сантиметрова смужка бетону - частина їхнього паркувального місця.

Реймонд і Аннет Тіммінс програли у суді
Фото: metro.co.uk
 76 -сантиметрова смужка бетону - частина їхнього паркувального місця
Справа не в грошах, а в принципах, - сказала Аннет Тіммінс
Сусіди повинні були дати можливість Алану безперешкодно заходити в його ворота
Майже 4- метрового майданчика перед будинком Тіммінсів мало вистачити для паркування їхнього авто

Справу виграв позивач Соден. Суддя Вільям Хансен вирішив, що сусіди повинні були надати йому можливість безперешкодно заходити до його воріт. Майже 4-метрового майданчика перед будинком Тіммінсів мало вистачити для паркування їхнього авто. Вони могли змістити його з проходу і дозволити сусідові безперешкодно заходити до свого двору.

Соден сказав, що радості від перемоги не відчув.

"Єдині люди, які дійсно виграли від усього цього, - адвокати, - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сусіди забороняли параолімпійці встановити пандус

Алан Соден заплатив своїм захисникам майже $100 тис. Тіммінс віддав представнику своїх інтересів $59 тис. $35,5 тис. подружжя має повернути сусідові.

"Гляньте, за що ми боролися. Просто смішно витратити на це скільки грошей", - сказав чоловік.

"Ми використали всі свої заощадження. Ми навіть витратили гроші з пенсійного рахунку Реймонда. Але справа не в грошах, а в принципах, - сказала Аннет Тіммінс. - Я не збиралася здаватися. Якби Соден був більш розсудливим від самого початку, ми могли б знайшли спосіб вирішити це питання полюбовно. Не вірю, що ми програли. Тепер я ненавиджу цей будинок".

Киянин Річард Горда розфарбував під'їзд свого будинку на Троєщині в синьо-жовті та чорно-червоні кольори. Зізнається, що зробив такий ремонт на зло сусідам, які негативно реагують на все українське.

Зараз ви читаєте новину «Гроші на принцип - пенсіонери витратили усі заощадження на сварку з сусідом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути