Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2009 09:30

Керівництво "Локомотива" шкодує, що колись відпустило Сьоміна

Автор: dynamomania.com
  Юрій Сьомин
Юрій Сьомин
Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе повідомив, що керівники "Локомотива" зробили величезну помилку, звільнивши свого часу головного тренера Юрія Сьоміна.

"Що відбувається з "Локомотивом"? Начебто клуб не з бідних - розкішний та сучасний стадіон, хороша база. І як можна було від Сьоміна відмовитися?! Стільки років пропрацювати в команді, вивести її на європейський рівень - і що отримати у відповідь?

Ви ще згадаєте мої слова, величезну помилку зробило керівництво "Локомотива", відмовившись від такого великого тренера", - говорить Чохонелідзе.

Слова Чохонелідзе підтверджує і Асатіані.

Захисник київського "Динамо" Малхаз Асатіані розповів про свої справи в українському клубі, а також відзначив, що стежить за виступами "Локомотива".

"Минулого року мої справи йшли трохи краще. А в цьому замало граю. Але я не ображаюся. Зараз склад награний, і Юрій Павлович має рацію, що заміни робить виключно в крайньому випадку.

Звичайно ж, стежу за грою "Локомотива". Тільки хорошого там поки що мало. Таку команду занапастити! За стільки років у клубі нічого подібного пригадати не можу.

Чи дзвонять мені з "Локомотива"? Як в оренду віддали, так ніхто і не згадує. Що стосується повернення, то наразі в мене контракт із "Динамо", а далі подивимося", - говорить футболіст.

Спорт-Экспресс, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Локомотива" шкодує, що колись відпустило Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути