Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2009 08:41

"Потрібно зараховувати "Зеніту" технічну поразку" - Юрій Сьомін

Автор: static.lokomotiv.info
  Юрій Сьомин
Юрій Сьомин
Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін повідомив, що "Зеніту" за порушення ліміту на легіонерів у матчі 5-го туру прем"єр-ліги проти "Локомотива" (1:1) необхідно було зарахувати технічну поразку, відзначив, що не був здивований відставкою головного тренера "Спартака" Мікаеля Лаудрупа, а також пригадав свою роботу в московському "Динамо".

"Треба було поразку Адвокату зараховувати. У російському регламенті такого покарання немає. А в регламенті УЄФА є. Там чітко все прописано. Порушив - отримай технічну поразку, 0:3. Хоч чотири хвилини грав, хоч дві. А тут дитячий садок якийсь виходить.

Щось схоже було у відбірковому матчі з "Тиролем". Тоді суддя забув, що показує другу жовту картку Піменову, і з поля нашого гравця не видалив. Це виключно його помилка. А перегравати нам все ж довелося, хоча ми ніякого регламенту не порушували. Але рішення ухвалили - і все. Від таких ось вердиктів інколи тренерська доля зламатися може. І як життя показує, від результатів теж.

Лаудруп? Коли йому після п"ятого туру на двері показали, зізнаюся, не здивувався. Мені тільки незрозуміло, за якими критеріями його до "Спартака" запрошували. Адже існують якісь принципи, коли наймають нашого брата. Наприклад, до "Барселони" не покличуть того, чий козир - гра від оборони. Не той стиль. У клуб, який ставить перед собою максимальні завдання, повинен приходити тренер-кремінь. Глиба! Здатний витримати будь-який тиск керівництва, преси, вболівальників, гравців. Тільки такому під силу великі перемоги.

Не гра, а дитячий садок якийсь.

Керівництво купує дорогого футболіста і вимагає, щоб його постійно в склад ставили. Гроші-то вкладені чималі. Приходить час, і починаєш розуміти, що з купівлею помилка вийшла. Не підходить хлопець під твою гру. Ось тут і починається протистояння.

У "Динамо" Олексій Федоричев купував португальців, а я потім голову ламав, що з ними робити. Як з"ясувалося, зі всіх португальців тільки Данні і виявився справжнім гравцем. Та ще, мабуть, Маніше. А ось від таких, як Коштінья, тільки збитки".

СЭ, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно зараховувати "Зеніту" технічну поразку" - Юрій Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути