Ексклюзиви
пʼятниця, 10 квітня 2009 09:31

Бідні футболісти "Зорі" ставлять ультиматум керівництву

Бідні футболісти "Зорі" ставлять ультиматум керівництву
Учора футболісти луганської "Зорі" поставили ультиматум керівництву клубу. Гравцям не виплачують зарплатню з січня, а зараз вирішили ще і зменшити її у п"ять разів! І заборгованість керівництво також має намір виплатити вже за новими ставками. Також луганчанам, схоже, можна забути про премії. "Вони не хочуть йти ні на які компроміси", - скаржаться футболісти. І погрожують, що домашній матч проти "Харкова" в суботу стане останнім, в якому вони вийдуть на поле. Іншими словами, якщо компроміс не буде знайдений, їхати через тиждень до Львова на матч з "Карпатами" футболісти "Зорі" не збираються!

Після 22 турів чемпіонату "Зоря" має 24 очка і займає 10-е місце.

ДУМАТИМУТЬ. "Раніше були окремі розмови, а ось колективний ультиматум був оголошений тільки сьогодні, - сказав нам прес-аташе клубу Андрій Колот. - Тому про кроки, які має намір зробити керівництво, поки говорити зарано. Ситуація обговорюється". Також в прес-службі не зазначили, у доларовому або гривневому еквіваленті відбулося зменшення зарплат.

Після 22 турів чемпіонату "Зоря" має 24 очка і займає 10-е місце. Від зони вильоту луганчан відокремлюють 8 очок. До речі, за регламентом, якщо клуб пропускає дві гри чемпіонату, то знімається зі змагань і втрачає статус професійної.

Нагадаємо, у січні на 33-му році життя помер почесний президент "Зорі" - депутат-регіонал Валерій Букаєв. Він вважався одним з найбільш впливових бізнесменів Луганської області, з його ім"ям пов"язували новий етап розвитку команди, що вигравала в 1972 році чемпіонат СРСР.

segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «Бідні футболісти "Зорі" ставлять ультиматум керівництву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути