Ексклюзиви
середа, 24 липня 2013 12:00

Роджеру Федереру подарували корову Дезіре
6

Фото: ФОТО: sports.ru

Організатори тенісного турніру у швейцарському Гштааді подарували корову Роджеру Федереру. Про це сам тенісист повідомив у своєму твіттері.

Сайт Tennis.si.com пише, що подібним чином організатори вирішили віддячити 31-річному тенісисту, який прийняв рішення зіграти на турнірі вперше з 2004 року. Увечері 23 липня на центральному корті пройшла урочиста церемонія зустрічі Федерера, під час якої йому і вручили тварину. Тенісист назвав корову Дезіре.

Тенісистові раніше вже дарували корову. 2003-го після першої перемоги на Вімблдоні Федереру на батьківщині вручили тварину, яка отримала ім'я Джульєтта. Корова жила в околицях Гштаада, де за нею доглядав місцевий фермер. У січні 2013 року тенісист розповів, що Джульєтта померла.

Федерер є одним з найтитулованіших тенісистів світу. Швейцарець 17 разів вигравав турніри "Великого шолома". Всього на його рахунку 77 перемог на турнірах Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР). У 2004 році Федерер виграв змагання в Гштааді, перемігши у фіналі росіянина Ігоря Андрєєва.

Зараз ви читаєте новину «Роджеру Федереру подарували корову Дезіре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути