Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2024 09:10

Ці чотири знаки будуть у шоколаді - кого чекає найщасливіший день літа

Ці чотири знаки будуть у шоколаді - кого чекає найщасливіший день літа
Добре просуватиметься бізнес, що пов'язаний зі сферою обслуговування. Торгівля й будівництво йтимуть мляво. Фото: pixabay.com

27 червня довіряйте своїй інтуїції. Не варто нічого робити з примусу.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Четвер - день добрих людей, - говорить астрологиня. - Будьте чуйними до ближнього. Не поспішайте задовольняти свої бажання. Цього дня годиться не брати, а віддавати. Не забувайте донатити на ЗСУ. Добре просуватиметься бізнес, що пов'язаний зі сферою обслуговування. Торгівля й будівництво йтимуть мляво. Вдалий час для початку нового курсу лікування. Особливо корисними будуть водні процедури. Пересаджуйте рослини. Вони добре вкореняться й ростимуть. Приділіть більше уваги догляду за шкірою. Порадьтеся з косметологом, завітайте до перукарні. Найщасливіший день літа чекає на Тельців, Терези, Скорпіонів і Водоліїв. Ці чотири знаки будуть у шоколаді. Ваші заробітки зростають, а мрії почнуть здійснюватися".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не варто купувати смартфони. Працюватимуть зі збоями, швидко сідатиме батарея. Добре піде торгівля в інтернеті. Ваші заробітки зростуть у кінці місяця.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не витрачайте гроші і час на речі, без яких можна обійтися. Відмовтеся від соєвого соусу і гострих спецій. Не критикуйте друзів. Помилятиметься той, хто ставитиме себе вище за інших.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

З'являтимуться шанси підвищити заробітки. Зумійте ними скористатися. Звільніть вечір від справ. Проведіть його з коханими.

Рак (22 червня - 22 липня)

Більш продуктивними будете вранці. Після обіду займіть свій день невідкладними справами. Грандіозні проєкти нехай зачекають. Важко йтиме торгівля. Ламатиметься й затримуватиметься транспорт. Пильнуйте за кермом.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Скористайтеся фінансовим резервом для здійснення покупок. Зустрічі з вами шукатимуть нові знайомі. Вони матимуть серйозні наміри. Визначтеся, наскільки вас цікавлять ці стосунки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Зупинятиметься транспорт, вимикатимуть світло, бракуватиме грошей, скасовуватимуться зустрічі. Майте альтернативні плани на день. Умійте йти на компроміси. Відмовляйтеся від того, що не є принципово важливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп на липень: ці чотири знаки заживуть, як мільйонери

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ви не знатимете ліку своїм грошам. Тому можете швидко залишитися без копійки. Не допускайте хаотичних витрат. Подбайте про зовнішній вигляд. Коханим приємно буде бачити вас красивими і щасливими.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цей день сприятиме вашому збагаченню. Але обрати правильний напрямок діяльності мусите самі. Зробіть усе можливе для поповнення гаманця.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Більшість зароблених грошей ітиме на щоденні потреби. Виставляти свої речі на продаж не слід. За них не дадуть справжньої ціни. Основу вашого раціону мають складати овочі та фрукти. Від жирної їжі слід відмовитися.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Приїзд родичів змінить ваші плани. Але спілкування з ними залишить багато приємних вражень. Творча енергія переповнятиме вас. Зробіть вечір цього дня незабутнім. Порадуйте рідних веселими розвагами.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не слід призначати першого побачення чи проходити співбесіду. Результати будуть невтішними. Не торкайтеся конфліктних тем під час розмов. Залишайтеся стриманими. Почуття гумору буде найкращим помічником. Увечері успіх супроводжуватиме на кожному кроці.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Ігноруйте критику від батьків, що ви займаєтеся не тим, на кого вивчилися. Не важливо, який у вас диплом. Робота приноситиме задоволення і достойний заробіток.

Астрологиня назвала один із найбільш вдалих тижнів літа і розповіла, у яких двох знаків все піде як по маслу.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки будуть у шоколаді - кого чекає найщасливіший день літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути