Ексклюзиви
пʼятниця, 28 червня 2024 09:10

Такий шанс випадає раз у житті - яким знакам вдасться зірвати справжній куш

Такий шанс випадає раз у житті - яким знакам вдасться зірвати справжній куш
Такий шанс випадає раз у житті. Не бійтеся брати на себе більше відповідальності. Фото: pixabay.com

28 червня щаститиме новачкам. Все, що розпочали нещодавно, піде як по маслу. Насолоджуйтеся цим періодом і зумійте використати його сповна.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вночі проти п'ятниці можуть снитися тривожні сни, - говорить астрологиня. - Повноцінно розслабитися й виспатися буде важко. Ранок почнеться з відчуття втоми. Бракуватиме сил на звичні щоденні справи. Ближче до полудня ситуація зміниться. Зовнішні обставини примусять метушитися й швидко давати лад купі невідкладних справ. Не поспішайте відмовлятися чи погоджуватися на щось. Тельцям, Дівам і Скорпіонам вдасться зірвати справжній куш. Такий шанс випадає раз у житті. Не бійтеся брати на себе більше відповідальності. Ви впораєтеся з усім на "відмінно".

Овен (21 березня - 20 квітня)

У сім'ях пануватиме гармонія. Не несіть поганий настрій у свою оселю. Присвятіть час водним процедурам. Плавання зніме біль у спині. Бережіть очі. Не варто читати після заходу сонця. Лазерні операції відкладіть до вівторка.

Телець (21 квітня - 20 травня)

На вас чекають позитивні звістки. Рідні і друзі захочуть вас повчити. Вислухайте, але зробіть по своєму. Фінансова ситуація покращиться. Шукайте пару у суботу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не беріться на себе все і одразу. Накопичені справи навряд чи вдасться виконати. Кишеня залишиться порожньою. Зарано будувати романтичні плани. Дрібна суперечка стане початком конфлікту у родині.

Рак (22 червня - 22 липня)

Розв'яжуться проблеми, які накопичилися від початку літа. Нагадають про себе борги. Їх бажано повернути до кінця червня.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не втрачайте пильності на роботі. Працюйте ще більш наполегливо. Це дозволить відчутно підвищити заробітки. Не варто пропонувати руку і серце. Шлюб доведеться переносити.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не бажано купувати нерухомість. Придбана квартира чи маєток стануть тягарем. Кохані викликатимуть ревнощі. Проігноруйте їхній флірт з випадковими знайомими. Краще влаштуйте романтичну вечерю і продемонструйте свої почуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний гороскоп на липень: яким знакам зірки віщують кохання, пристрасть і спокусу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Заради примирення з батьками, друзями і сусідами доведеться пожертвувати власними інтересами. Та це не привід відмовлятися від вигідних проєктів. Подбайте про нормальне функціонування опорно-рухової системи. Робіть гімнастику вранці. Спробуйте йогу.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не займайтеся самохвальством. Нехай про вас говорять ваші вчинки. Прислухайтеся до думки партнерів по бізнесу. Довіртеся їхньому досвіду та власній інтуїції. Це ваш зоряний час.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Знесилюватиме монотонна робота. Подбайте про повноцінний сон. Досягти успіху допоможе наполегливість і терпіння. Не бійтеся навчатися. Просіть поради у старших колег. Ваша кмітливість і їхній досвід допоможуть досягти бажаного результату.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Прислухайтеся до свого організму. Він сам підказуватиме, чого йому не вистачає. Не налягайте на алкоголь і цигарки. Швидко наставатиме звикання.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Краще провести цей час у відпустці. Можливі цінні знахідки. Придбання ноутбуків та планшетів перенесіть на наступний тиждень. Тоді техніка працюватиме надійно.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Складно буде вислухати критику про себе. Погано працюватиме пам'ять та увага. Можете забути у транспорті особисті речі, загубити гроші. Не беріть з собою великої суми грошей. Це вбереже від незапланованих покупок.

Астрологиня назвала один із найбільш вдалих тижнів літа і розповіла, у яких двох знаків все піде як по маслу.

Зараз ви читаєте новину «Такий шанс випадає раз у житті - яким знакам вдасться зірвати справжній куш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути