субота, 19 квітня 2008 07:14

Батько одинадцятьох дітей крав люки

Уночі 31 березня правоохоронці зупинили в центрі міста Кузнецовськ Рівненщини "Шкоду Октавію". У салоні сиділи 23-річний Максим Попов та 39-річний Петро Червач.

— На іномарку звернули увагу, бо була перевантажена, — розповідає 47-річний Костянтин Бабік із Кузнецовського міськрайвідділу міліції. — Днищем мало не кресала дорогу. У багажнику побачили 17 каналізаційних люків. Чоловіки зізналися у крадіжці.

Каналізаційні люки Попов і Червач цупили не вперше. У березні в Кузнецовську вкрали 72 кришки, у селі Заболоття Володимирецького району — 17. Здавали на металобрухт. За ніч заробляли щонайменше 700 грн.

— Велика кришка важить 53 кілограми, середня — удвічі легша, — каже заступник директора обласного комунального підприємства "Рівнеоблводоканал" Віктор Лотюк, 62 роки. — Торік наше підприємство недорахувало понад 130 люків. Замінюємо їх на бетонні.

Максим Попов родом із Кузнецовська. Дружини не має, ніде не працює. Петро Червач живе на хуторі Залядино неподалік села Більська Воля Володимирецького району. Із дружиною 41-річною Тетяною виховують трьох синів і вісьмох доньок.

Кажуть, раніше Петро Червач вирощував огірки в теплиці, мав пилораму, автомашину, побудував хату. А потім подався на заробітки. Чоловіка почали часто бачити в кафе і барах.

— Він із порядної віруючої сім"ї, але попав у погане товариство, — зітхає Більсько-Вільський сільський голова Олексій Коваль, 46 років.

Зараз ви читаєте новину «Батько одинадцятьох дітей крав люки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути